Η Γερουσία ακυρώνει την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης του Ντόναλντ Τραμπ
Δώδεκα Ρεπουμπλικανοί γερουσιαστές συστρατεύτηκαν με τους Δημοκρατικούς, υπερψηφίζοντας το νομοσχέδιο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η αμερικανική Γερουσία, που ελέγχουν οι Ρεπουμπλικανοί, ακύρωσε την Πέμπτη, 14 Μαρτίου, το μέτρο της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης που κήρυξε ο Ντόναλντ Τραμπ για την χρηματοδότηση του τείχους που επιθυμεί να χτίσει στα σύνορα του Μεξικού, σε μια εξέλιξη που αποτελεί πλήγμα για τον Αμερικανό πρόεδρο, ο οποίος έχει υποσχεθεί να απαντήσει με άσκηση βέτο.
Δώδεκα Ρεπουμπλικανοί γερουσιαστές συστρατεύτηκαν με τους Δημοκρατικούς, υπερψηφίζοντας το νομοσχέδιο που είχε ήδη εγκριθεί από τη Βουλή των Αντιπροσώπων, το οποίο διακηρύσσει ότι «η εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης που κήρυξε ο πρόεδρος στις 15 Φεβρουαρίου 2019 (...) ακυρώνεται».
Διαβάστε ακόμη
Χάος με μελισσοκόμο που εξαπέλυσε σμήνη από μέλισσες όταν πήγαν να κάνουν έξωση σε ηλικιωμένο καρκινοπαθή
Η ζάμπλουτη κληρονόμος που γύρισε την πλάτη στην άνετη ζωή για να φτιάχνει βόμβες για τον IRA
Κατάφερε το πιο απομονωμένο νησί του κόσμου να επινοήσει δίκη του γλώσσα; Τι δείχνει νέα έρευνα
Αποκλειστικές φωτογραφίες-ντοκουμέντα: Παραπεταμένα τα μηχανήματα ασφαλείας στο Πρωτοδικείο Αθηνών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



