Επικοινωνία Χριστοδουλίδη με Νετανιάχου - Τι συζήτησαν
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου, επικοινώνησε σήμερα το μεσημέρι τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον ευχαρίστησε για τη στενή συνεργασία μεταξύ των υπηρεσιών πληροφοριών των δύο χωρών.
Σε γραπτή δήλωσή του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής τους επικοινωνίας, οι δύο ηγέτες, μετά και από σχετική συνεννόηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, συμφώνησαν να επισπευσθεί η πραγματοποίηση της Τριμερούς Συνόδου Κύπρου-Ελλάδος-Ισραήλ σε επίπεδο ηγετών και να πραγματοποιηθεί εντός του Ιουλίου στην Κύπρο, κατά την οποία θα συζητηθούν, μεταξύ άλλων, θέματα Άμυνας, Ασφάλειας και Ενέργειας.
Διαβάστε ακόμη
Αξέχαστα Χριστούγεννα: Ανεξίτηλα ιστορικά γεγονότα - Βασιλικές στέψεις, εκτέλεση δικτάτορα, τσουνάμι, τέλος Ψυχρού Πολέμου
Τα «παγωμένα» ρωσικά κεφάλαια, τα χρήματα του Πούτιν για τον πόλεμο στην Ουκρανία και η απογοήτευση Τραμπ
Μακελειό στις ΗΠΑ: Ένοπλος άνοιξε πυρ στο πανεπιστήμιο Brown - Δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες
Επίσκεψη Μητσοτάκη σε μπλόκο της Τροχαίας στη Σταδίου: Έκανε αλκοτέστ δίπλα στον Χρυσοχοΐδη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



