Άνοιξε η διαθήκη του Μπερλουσκόνι - Τώρα, το ερώτημα είναι πώς θα μοιραστούν τα τέσσερα δισ. στα πέντε παιδιά του
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Η διαθήκη του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος πέθανε στις 12 Ιουνίου, άνοιξε σήμερα στο Μιλάνο και το περιεχόμενό της αναγνώσθηκε ενώπιον δύο δικηγόρων.
Όπως γράφει ο ιταλικός Τύπος, τα πέντε παιδιά του «Καβαλιέρε» γνωρίζουν όλα όσα αναφέρονται στη διαθήκη. Τα όσα όρισε ο Ιταλός μεγιστάνας, όμως, σχετικά με την κινητή και ακίνητη αυτή περιουσία, που περιλαμβάνει τρία τηλεοπτικά κανάλια, έναν εκδοτικό οίκο, μια εταιρεία ασφαλειών και μια ποδοσφαιρική ομάδα, δεν έχουν γίνει γνωστά προς το παρόν από τα μέσα ενημέρωσης.
Το κύριο ερώτημα είναι αν η συνολική περιουσία, η αξία της οποίας εκτιμάται γύρω στα 4 δισεκατομμύρια ευρώ, θα μοιραστεί σε ίσα ποσοστά ανάμεσα στα πέντε παιδιά του Μπερλουσκόνι (απέκτησε δύο από τον πρώτο γάμο του και τα τρία μικρότερα από τον δεύτερο, με τη Βερόνικα Λάριο) και αν η οικονομική αυτοκρατορία του «μίστερ τιβί» θα παραμείνει ενωμένη ή αν ορισμένες εταιρίες πρόκειται να πουληθούν.
- Ακόμα ένα θύμα των ελλείψεων στο ΕΚΑΒ 52χρονος γιατρός στο Περιστέρι: Δεν υπήρχε ασθενοφόρο, μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική και κατέληξε
- Χαλκιδική: «Παράνομη οποιαδήποτε νέα προσπάθεια έξωσης» - Τι εξηγεί ο δικηγόρος του 81χρονου από τα Νέα Φλογητά - «Για 56 ημέρες κοιμόταν στο μπαλκόνι»
- Τραγωδία στην Κρήτη: Γέννησε το μωρό της και πέθανε - ΕΔΕ στο νοσοκομείο Χανίων
- Καλοκαίρι στην ΕΡΤ με τις σειρές που αγαπήσαμε
- Χρηματιστήριο: Αποκομίσεις κερδών και ανησυχία για επιτόκια - Στο τέλος μάζεψε τις απώλειες
Πώς εκτέλεσαν τον «Θαμνάκια» στο Χαλάνδρι: Ακριβό συμβόλαιο θανάτου πίσω από την δολοφονία του - Από τύχη δεν σκοτώθηκαν περαστικοί
Σήμερα η απολογία του 21χρονου που παρέσυρε τη 12χρονη στου Ρέντη - «Είχε σκοτωθεί και ο αδερφός της από παράσυρση»
Τελικά η απαγόρευση συναυλιών στα Εξάρχεια είχε στόχο μόνο μία εκδήλωση - «Είναι πλέον μια κανονική γειτονιά», λέει ο Χρυσοχοΐδης
Ο στόχος του Μητσοτάκη για την αυτοδυναμία, οι τρίχες του Άδωνι, το μαφιόζικο πιστολίδι στο Χαλάνδρι και τα νησιά “outsiders”
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr