Γυναικοκτονία στην Αυστραλία: Έλληνας ομογενής σκότωσε την σύζυγό του και τραυμάτισε σοβαρά την κόρη του με όπλο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στην Αυστραλία με έναν ομογενή να σκοτώνει την σύζυγό του και να τραυματίζει σοβαρά την κόρη του με όπλο στα προάστια της Αδελαΐδας.
Το έγκλημα σημειώθηκε το Σάββατο, με την αστυνομία να λαμβάνει κλήση για επιχείρηση «υψηλού κινδύνου». Όταν έφτασαν στο σημείο βρήκαν μια μητέρα και μια κόρη στον διάδρομο του σπιτιού με τραύματα από πυροβολισμούς.
«Η γυναίκα ήταν νεκρή στον τόπο του εγκλήματος και μια 22χρονη γυναίκα έφερε σοβαρά τραύματα», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία της Νότιας Αυστραλίας.
Η νεκρή 51χρονη γυναίκα, σύμφωνα με την εφημερίδα Adelaide Advertiser είναι η Αλεξάντρα Βεργκούλης. Ο σύζυγος και δράστης είναι ο Βασίλης Βεργκούλης.
Η 22χρονη κόρη τους, Ντανιέλα φέρεται να πυροβολήθηκε από τον πατέρα της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα, όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.
Μετά από διαπραγματεύσεις που διήρκεσαν περισσότερο από τρεις ώρες, ο δράστης παραδόθηκε στην αστυνομία και τέθηκε υπό κράτηση.
Κατηγορείται για δολοφονία και απόπειρα δολοφονίας.
Δεν έλαβε εγγύηση από την αστυνομία και θα βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου σήμερα, Δευτέρα.
Όπως έγινε γνωστό, το θύμα εργαζόταν ως βοηθός διευθυντή στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Αυστραλίας.
Σύμφωνα με το προφίλ της στο LinkedIn, στο παρελθόν είχε εργαστεί και ως υπεύθυνη προμηθειών στο υπουργείο Άμυνας.
Η κόρη της, Ντανιέλα, είχε ξεκινήσει να εργάζεται ως νομική γραμματέας, αφού αποφοίτησε πέρυσι από το Πανεπιστήμιο που εργαζόταν η μητέρα της, με πτυχίο Νομικής και Ψυχολογίας.
Δεν έχουν γίνει γνωστά για την ώρα τα αίτια που οδήγησαν σε αυτή την οικογενειακή τραγωδία.
Μητσοτάκης για PosoKanei: «Όπλο κατά της ακρίβειας, real time σύγκριση τιμών» - Πώς λειτουργεί η νέα εφαρμογή για τα σούπερ μάρκετ
Γυναικοκτονία στη Δράμα: «Την είχε απειλήσει με πιστόλι ενώ κοιμόταν» αποκάλυψε ο θείος της 45χρονης - Βουβός πόνος στην κηδεία της
20 χρόνια κάθειρξη στον Mystikal για υπόθεση βιασμού - Απορρίφθηκε το αίτημα ανάκλησης της ενοχής του
ΑΣΕΠ κατά υπουργείου Υγείας για τις προσλήψεις στο ΕΣΥ - Οι καθυστερήσεις, οι έλεγχοι και η χρόνια κόντρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



