Ο Μπάιντεν αναφέρθηκε για πρώτη φορά δημοσίως στο 7ο εγγόνι του
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν αναγνώρισε δημοσίως για πρώτη φορά, χθες Παρασκευή, την ύπαρξη του έβδομου εγγονιού του, μετά τις επικρίσεις που δέχθηκε για τη στάση του σε αυτό το θέμα.
«Αυτό δεν είναι πολιτικό ζήτημα, είναι οικογενειακό», επισημαίνει ο πρόεδρος των ΗΠΑ σε δήλωσή του προς το περιοδικό People και συμπληρώνει: «Η Τζιλ κι εγώ θέλουμε μόνο το καλύτερο για όλα τα εγγόνια μας, συμπεριλαμβανομένης της Νέιβι».
«Ο γιος μας Χάντερ και η μητέρα της Νέιβι, η Λούντεν, προσπαθούν από κοινού να καλλιεργήσουν μια σχέση που θα είναι προς το συμφέρον της κόρης τους, διασφαλίζοντας όσο το δυνατόν καλύτερα την ιδιωτική της ζωή», υπογραμμίζει ο Τζο Μπάιντεν.
Σε εκδήλωση που έγινε τον Απρίλιο στον Λευκό Οίκο, ο 80χρονος πρόεδρος είχε πει πως ήταν «τρελαμένος» με τα «έξι εγγόνια» του, αναφέροντας ότι μιλούσε καθημερινά με όλα.
«Όργιο» παρανομιών με botox, υαλουρονικό και βλαστοκύτταρα: Τι βρήκε το MedWatch - Έρευνες για Πατούλη και Καρυστιανού
«Ο Μαζωνάκης δεν είναι καλά»: Τι αποκάλυψε νοσηλεύτρια του ιατρείου που κατέθεσε πρώτη φορά
Υγρά απόβλητα εταιρείας στη Μεταμόρφωση κατέληγαν στον Κηφισό - Συνελήφθη 55χρονος
AI vs IKEA: Τι έγινε όταν έβαλαν την Τεχνητή Νοημοσύνη να συναρμολογήσει τα έπιπλα που κανείς μας δεν μπορεί;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



