Φρικτός θάνατος στο Ουζμπεκιστάν: Έμεινε εγκλωβισμένη για τρεις ημέρες σε ασανσέρ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μια 32χρονη γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο μέσα σε ασανσέρ στο Ουζμπεκιστάν. Η Όλγα Λεοντίεβα, η οποία εργαζόταν ως ταχυδρόμος, καταγράφηκε στις 24 Ιουλίου να μπαίνει στο ασανσέρ, 9ώροφου κτιρίου στην Τασκένδη, για να παραδώσει αλληλογραφία. Ωστόσο, έπειτα τα ίχνη της χάθηκαν.
Οι συγγενείς της νεαρής γυναίκας δήλωσαν μετά από δύο ημέρες την εξαφάνιση της, με το πτώμα της να εντοπίζεται τελικά την επόμενη ημέρα μέσα στο ασανσέρ.
Πηγή, που επικαλείται η Daily Mail, υποστήριξε ότι για τρεις ημέρες «κανείς δεν άκουσε τις φωνές της για βοήθεια» και ο συναγερμός του ανελκυστήρα δεν ήχησε.
Σύμφωνα με αναφορές, ο εν λόγω ανελκυστήρας αντιμετώπιζε συχνά τεχνικά προβλήματα και δεν είχε καταχωρηθεί καταλλήλως. Οι βλάβες ήταν επίσης «συχνές», σύμφωνα με τη Γενική Εισαγγελία της Τασκένδης.
Ιστορικό ντοκουμέντο: Αδημοσίευτες φωτογραφίες Έλληνα ναύτη μέσα από την κορβέτα «Κριεζής» κατά την απόβαση στη Νορμανδία
«Πήγε να σφάξει μια γυναίκα»: Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τη στιγμή της επίθεσης στην Ακρόπολη
«Πρωταγωνιστές» της φετινής ΔΕΘ ελεύθεροι επαγγελματίες και μικρομεσαίοι: Τι θα μπει στο καλάθι
Ατύχημα στο λιμάνι της Σούδας: Εμπορικό πλοίο συγκρούστηκε με επιβατικό - Καρέ καρέ η στιγμή σε βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



