Η Μόσχα ανακοινώνει ότι άρχισε ναυτικές ασκήσεις στην Βαλτική
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι άρχισε σήμερα ναυτικές ασκήσεις με τη συμμετοχή συνολικά περίπου πενήντα πλοίων και αεροσκαφών στην Βαλτική Θάλασσα, από την οποία βρέχονται κυρίως χώρες του NATO, τις οποίες η Μόσχα θεωρεί απειλή για την ύπαρξή της.
Στο πλαίσιο των ναυτικών γυμνασίων που ονομάστηκαν "Ωκεάνια Ασπίδα 2023", προβλέπεται να διεξαχθούν περίπου 200 στρατιωτικές ασκήσεις με τη συμμετοχή "πάνω από 30 πολεμικών πλοίων, 20 πλοίων ανεφοδιασμού, 30 αεροσκαφών (...) και περίπου 6.000 στρατιωτικών", ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.
Ο στόχος των ναυτικών αυτών ασκήσεων είναι "η επαλήθευση της ικανότητας του πολεμικού στόλου να υπερασπιστεί τα εθνικά συμφέροντα της Ρωσίας", διευκρινίζει το ρωσικό υπουργείο Άμυνας στην ανακοίνωσή του.
Λάδι στη φωτιά από Τραμπ: Απειλεί να στείλει στρατό στην Μινεσότα - Τι είναι ο «νόμος περί εξέγερσης» που επικαλείται
Ιωάννης Κιζάνης: Ποιος είναι ο άνθρωπος πίσω από το τιμόνι της φρεγάτας «Κίμων»
Νικητής ο 18χρονος Μάριος μετά τη μεταμόσχευση ήπατος - Το συγκινητικό βίντεο της μητέρας του
«Eurojourney: Πάμε Βιέννη;»: Το ταξίδι μόλις ξεκινάει!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



