Νεκρή σε τροχαίο η «βασίλισσα της ομορφιάς» της Βενεζουέλας - «Αποκοιμήθηκε, ήταν κουρασμένη»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Η βασίλισσα της ομορφιάς της Βενεζουέλας, η 26χρονη Αριάνα Βιέρα, πέθανε από τραύματα που υπέστη σε τρομακτικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα στη Φλόριντα τον περασμένο μήνα.
Η Βιέρα φέρεται να αποκοιμήθηκε πίσω από το τιμόνι στις 13 Ιουλίου πριν συγκρουστεί με φορτηγό στην Lake Nona του Ορλάντο, σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης.
Ο θάνατός της σημειώνεται δύο μήνες αφότου έφτιαξε ένα ανατριχιαστικό βίντεο για την κηδεία της.
Αν και δεν έχουν ανακοινωθεί τα επίσημα αίτια του δυστυχήματος, η μητέρα της Βιέρα μοιράστηκε ότι η κόρη της υπέφερε από κόπωση και αποκοιμήθηκε πίσω από το τιμόνι: «Το κορίτσι μου αποκοιμήθηκε. Ήταν κουρασμένη (...). «Την επανέφεραν, αλλά όταν επρόκειτο να την μεταφέρουν στην εντατική, κατέληξε», δήλωσε σε συνέντευξή της στο Telemundo31.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, υπέστη καρδιακή προσβολή μετά την επαναφορά, όπως γράφει η New York Post.
«Βοήθησε πάρα πολλούς ανθρώπους», πρόσθεσε η μητέρα της, τονίζοντας πως η 26χρονη «θα σταματούσε τα πάντα για να βοηθήσει. Ήταν πάντα εκεί για τους φίλους της, τα αδέρφια της, τη μητέρα της».
«Ώρα μηδέν» για τους αγρότες: Την Πέμπτη οι κρίσιμες αποφάσεις - Το σενάριο για Χριστούγεννα με μπλόκα
ΟΠΕΚΕΠΕ: Επτά συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι - Ανάμεσά τους η μητέρα και η πεθερά του αρχηγού
ΗΠΑ: Η θέση των ΗΠΑ για την Τουρκία και τα F-35 δεν έχει αλλάξει - Μπλόκο λόγω S-400
Συναγερμός στο Ιράκ: Ο Τίγρης ποταμός κινδυνεύει με ερημοποίηση - «Χωρίς νερό, δεν υπάρχει ζωή»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



