Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος φωτογραφήθηκε με την φανέλα της Τραμπζονσπόρ στην 56η επέτειο της ίδρυσης της ομάδας και έστειλε ευχές
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δημοσίευμα του τοπικού ενημερωτικού ιστότοπου της Τραπεζούντας Gunebakis έχει τίτλο: «Ο Βαρθολομαίος έστειλε μήνυμα με τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ» (σ.σ. αθλητικής ομάδας της Τραπεζούντας) και υπότιτλο: «Ο Ρωμιορθόδοξος Πατριάρχης Βαρθολομαίος φωτογραφήθηκε με τη φανέλα της Trabzonspor για την 56η επέτειο ίδρυσης της και έστειλε τις ευχές του για καλή επιτυχία στην ομάδα».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Ρωμιορθόδοξος Πατριάρχης Βαρθολομαίος φωτογραφήθηκε με τη φανέλα της ομάδας με την ευκαιρία της 56ης επετείου της Ίδρυσης της και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους «κυανοκίτρινους» κατά τη συνάντηση που είχε με τον επικεφαλής του Τμήματος Κοινωνικών Υπηρεσιών του Μητροπολιτικού Δήμου Κωνσταντινούπολης κ.Yavuz Saltik.
Αναρτώντας την σχετική φωτογραφία από τη συνάντηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Saltik επισήμανε:
«Επισκεφθήκαμε σήμερα τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο Ρωμαιορθόδοξο Πατριαρχείο μαζί με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα μας Murat Yazici. Παρουσιάσαμε την φανέλα του πρωταθλήματος 2021-2022. Ήταν μια ωραία σύμπτωση γιατί σήμερα είναι 2 Αυγούστου, η 56η επέτειος της ίδρυσης της Τραμπζονσπόρ, οπότε και μας ευχήθηκε και πάλι επιτυχία όπως και στο προηγούμενο πρωτάθλημα».
Η Σούδα που συνιστά κίνδυνο για την Ελλάδα, η οργή του νομικού κόσμου για τον Γεραπετρίτη και ο Τσίπρας που «ψαρεύει» σε πολιτευτές του ΣΥΡΙΖΑ
Πόλεμος στο Ιράν: Ο Τραμπ ενώπιον των αντιφάσεων του
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στη Βουλή: Τι είπε για οικονομία, άμυνα και μεταναστευτικό - Οι αιχμηρές αναφορές στους… πατριώτες της φακής
Το «αύριο» της κρίσης: Γιατί η επιχείρηση ΗΠΑ-Ισραήλ μπορεί να γεννήσει νέους κύκλους αίματος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




