Και το Ισραήλ είχε επισκεφθεί ο μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας
Έφτασε στο Ισραήλ τον Οκτώβριο του 2016, έχοντας λάβει τρίμηνη τουριστική βίζα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Ο Μπρέντον Τάραντ, που κατηγορείται για τις επιθέσεις σε δύο τεμένη της πόλης Κράιστσερτς στη Νέα Ζηλανδία, είχε επισκεφθεί το Ισραήλ στα τέλη του 2016, όπως έγινε γνωστό την Κυριακή από Ισραηλινούς αξιωματούχους.
Ο 28χρονος Αυστραλός έφτασε στο Ισραήλ τον Οκτώβριο του 2016, έχοντας λάβει τρίμηνη τουριστική βίζα. Έμεινε στη χώρα για εννέα ημέρες, ανέφερε στο πρακτορείο Reuters ένας αξιωματούχος της Υπηρεσίας Πληθυσμού και Μετανάστευσης.
Δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το τι έκανε κατά τη διαμονή του στο Ισραήλ ο Τάραντ.
Η πρεσβεία της Αυστραλίας και το προξενείο της Νέας Ζηλανδίας δεν ανταποκρίθηκαν άμεσα σε ένα αίτημα να σχολιάσουν αυτήν την πληροφορία.

Στα τέλη του 2016 ο Τάραντ ταξίδεψε επίσης στην Ελλάδα, στην Σερβία, το Μαυροβούνιο, τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη και την Κροατία, όπου επισκέφθηκε πεδία ιστορικών μαχών, προτού να συνεχίσει την περιοδεία του, το 2017, σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης. Επέστρεψε στα Βαλκάνια τον Νοέμβριο του 2018 και περιηγήθηκε σε ιστορικές τοποθεσίες στη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, ενώ κατόπιν πήγε και στην Ουγγαρία.
Ήχησαν σειρήνες στο Ακρωτήρι της Κύπρου - Επικοινωνία Μητσοτάκη-Μακρόν και ηχηρή απάντηση Αθήνας σε Άγκυρα για την Κάρπαθο
«Με είπε “καράφλα”»: Η επιστολή διαμαρτυρίας του Βελόπουλου στον Κακλαμάνη για τον Φλώρο
Έντονο επεισόδιο στο Καπιτώλιο με Βετεράνο πολέμου: Του έσπασαν το χέρι και τον έβγαλαν σηκωτό
Το bet builder του θανάτου: Πώς οι διαδικτυακές στοιχηματικές κερδοφορούν μέσω του πολέμου στο Ιράν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



