Απειλεί με αντίποινα την Ουκρανία η Ρωσία, μετά την απόπειρα επίθεσης στη γέφυρα της Κριμαίας
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας καταδίκασε σήμερα την ουκρανική «τρομοκρατική επίθεση» της Ουκρανίας στη γέφυρα της Κριμαίας, καθώς η Μόσχα ανέφερε σήμερα ότι απέτρεψε ουκρανικές πυραυλικές επιθέσεις στην περιοχή.
Η Μόσχα τόνισε ότι η αποτραπείσα επίθεση έθεσε σε κίνδυνο τις ζωές αθώων αμάχων, διαμηνύοντας ότι θα προβεί σε αντίποινα.
«Δεν μπορεί να υπάρχει καμία δικαιολογία για τέτοιες βάρβαρες ενέργειες και δεν θα μείνουν αναπάντητες», δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ, Μαρία Ζαχάροβα σε ανακοίνωσή της που αναρτήθηκε στο Telegram.
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας τόνισε νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι ότι απετράπη μια ουκρανική πυραυλική επίθεση που είχε στόχο τη γέφυρα της Κριμαίας. Η ρωσική πλευρά είχε ήδη ανακοινώσει το πρωί σήμερα ότι κατέρριψε 20 drones που εξαπολύθηκαν προς την χερσόνησο της Κριμαίας κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ο διορισμένος από τη Μόσχα κυβερνήτης της προσαρτηθείσας χερσονήσου, Σεργκέι Αξιόνοφ τόνισε πως οι ρωσικές δυνάμεις κατέρριψαν ακόμη έναν ακόμη ουκρανικό πύραυλο πάνω από το στενό του Κερτς, το σήμερα το μεσημέρι.
Τραγωδία στον Ατλαντικό: Ανάμεσα στα θύματα του «Lily Jean» 33χρονος Έλληνας ψαράς από την Κρήτη
Μικρό διάλειμμα πριν το νέο κύμα κακοκαιρίας: Πού και πότε θα χτυπήσει - Πρόγνωση Μαρουσάκη
Γιατί η κυβέρνηση ανοίγει τώρα τη συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση: Ποια άρθρα μπαίνουν στο τραπέζι του διαλόγου
Τα ψίχουλα που είδαν οι μισθωτοί, η άρση της μονιμότητας στο δημόσιο που θα ανακοινώσουν Μητσοτάκης και Παπαστεργίου στο κάδρο της «Βιολάντα»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




