«Το Κρεμλίνο πιθανό να μην χρηματοδοτεί πια τη Wagner»: Ποιοι οι πιθανοί νέοι χρηματοδότες - Τι εκτιμά το βρετανικό υπουργείο Άμυνας
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το βρετανικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε σήμερα ότι υπάρχει πραγματική πιθανότητα η Ρωσία να μην χρηματοδοτεί πλέον τις δραστηριότητες της οργάνωσης μισθοφόρων Wagner.
Το υπουργείο Άμυνας ανέφερε στο ημερήσιο ενημερωτικό του δελτίο ότι το ρωσικό κράτος ενήργησε ενάντια σε κάποια άλλα επιχειρηματικά συμφέροντα του ιδιοκτήτη της Wagner, του Γεβγκένι Πριγκόζιν, μετά τη σύντομη ανταρσία των μισθοφόρων του τον Ιούνιο.
«Εάν το ρωσικό κράτος δεν πληρώνει πλέον τη Wagner, οι δεύτεροι πιο πιθανοί χρηματοδότες είναι οι αρχές της Λευκορωσίας», ανέφερε το υπουργείο, προσθέτοντας ότι κάτι τέτοιο θα ασκούσε πιέσεις στους οικονομικούς πόρους της Λευκορωσίας.
Το υπουργείο ανέφερε ότι η οργάνωση Wagner κινείται στην κατεύθυνση της μείωσης των δυνάμεών της και εξετάζει πώς να εξοικονομήσει χρήματα από αυτά που δαπανεί για μισθούς σε μια περίοδο που υφίσταται οικονομικές πιέσεις.
«Μυρίζει μπαρούτι» στη Μέση Ανατολή: Με τι όπλα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν - Τα σενάρια για τους στόχους
Πώς οι αγρότες άναψαν το «πράσινο φως» στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Πότε αναμένεται να γίνει
Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»
Σοκαριστικό βίντεο με on air σεξουαλική επίθεση του Χούλιο Ιγκλέσιας σε παρουσιάστρια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



