Βρετανία: Συνελήφθησαν τρεις Βούλγαροι για κατασκοπεία υπέρ της Ρωσίας
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τρεις ύποπτοι για κατασκοπεία υπέρ της Ρωσίας στη Βρετανία, που είχαν συλληφθεί πριν μήνες από τις βρετανικές αρχές, τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες στο πλαίσιο μιας μεγάλης έρευνας για την εθνική ασφάλεια, αποκάλυψε σήμερα το BBC.
Οι κατηγορούμενοι είναι Βούλγαροι υπήκοοι - δύο άνδρες και μια γυναίκα - που φέρεται να εργάζονται για τις ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας, ανέφερε το βρετανικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο.
Οι τρεις προφυλακίστηκαν τον Φεβρουάριο βάσει της νομοθεσίας περί κρατικών μυστικών από αξιωματικούς κατά της τρομοκρατίας της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου, η οποία έχει την αστυνομική ευθύνη για υποθέσεις κατασκοπείας.
Διαβάστε ακόμη
Απογευματινά χειρουργεία: Γιατί δεν πραγματοποιούνται στα δημόσια νοσοκομεία - Πόσες επεμβάσεις χάνονται από την πρωινή βάρδια
Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στη Μαρινέλλα - Οι άγνωστες πλευρές της γυναίκας που σημάδεψε το ελληνικό τραγούδι
Η Τρίτη «στρώνει» το χαλί στην κακοκαιρία: Τις επόμενες ώρες «χαλάει» ο καιρός - Η πρόγνωση Μαρουσάκη
Θρίλερ στου Ζωγράφου: Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη - Η σφραγισμένη πόρτα και οι ισχυρισμοί του 54χρονου για τις δύο νεκρές
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




