Κροατία: Η στρατιωτική εκπαίδευση των χούλιγκαν των Bad Blue Boys και τα ναζιστικά σύμβολα - Εξοργιστικές εικόνες
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την στρατιωτικού τύπου εκπαίδευση που περνάνε οι χούλιγκαν των Bad Blue Boys, της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έρχεται στη δημοσιότητα.
Κάμψεις, προπόνηση πυγμαχίας με κανονικά γάντια του μποξ και προετοιμασία με οδηγίες για τον συντονισμό των επιθέσεών τους, φανερώνουν -μεταξύ άλλων- οι σχετικές εικόνες, τις οποίες δημοσίευσε ο Alpha.
Μάλιστα, δεν κρύβουν και τα ακροδεξιά τους αισθήματα, καθώς την Πέμπτη 17 Αυγούστου σε έναν λογαριασμό στο Telegram, όπου μόνον οι ίδιοι έχουν πρόσβαση, πόσταραν φωτογραφία του Ρούντολφ Ες, με τη λεζάντα «δεν θα ξεχαστείς ποτέ».
Η ομάδα που εκπαιδεύεται αποτελείται από «επίλεκτους» οργανωμένους οπαδούς, αυτούς που θεωρούνται ετοιμοπόλεμοι για τις αποστολές τους και είναι γνωστοί ως «εξολοθρευτές» και είναι πάντα μαυροφορεμένοι.
Ο Ζελένσκι «δείχνει» δημοψήφισμα για το εδαφικό της Ουκρανίας: «Ο λαός πρέπει να έχει λόγο»
«Μην σκίσετε κανένα καλσόν»: Ένταση μεταξύ Κωνσταντοπούλου-Συρεγγέλα στην Εξεταστική
Οι πρώτες δηλώσεις Πιερρακάκη: «Οι παλιοί διχασμοί μεταξύ βορρά-νότου ανατράπηκαν»
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Χατζηδάκη-Τσιάρα με αγρότες: Δεσμεύσεις αλλά και φόβος προστίμων από τις Βρυξέλλες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



