Απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βάρος 60χρονου στη Σουηδία για κατασκοπεία υπέρ της Ρωσίας
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σουηδοί εισαγγελείς άσκησαν σήμερα δίωξη σε έναν άνδρα που κατηγορείται για κατασκοπεία σε βάρος της Σουηδίας και των ΗΠΑ για λογαριασμό της Ρωσίας, όπως προκύπτει από το κατηγορητήριο.
Η αστυνομία συνέλαβε τον ύποπτο τον περασμένο Νοέμβριο στα περίχωρα της Στοκχόλμης μαζί με έναν δεύτερο ύποπτο που λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, εναντίον του 60χρονου Σεργκέι Σκβορτσόφ απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κατασκοπεία εις βάρος των δύο αυτών χωρών κατά το διάστημα 2013 και 2022. Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του, ο πελάτης του αρνείται τις κατηγορίες.
Διαβάστε ακόμη
Επίσπευση για την υπογραφή της συμφωνίας ΗΠΑ - Ιράν: Εξετάζεται ακόμα και εξ αποστάσεως
Γυναικοκτονία στη Δράμα: Ο ψυχολόγος της Αντιγόνης λέει πως «είχε ενημερώσει την υπηρεσία της και είχε ζητήσει και μετάθεση»
«Ράπισμα» του Ευρωκοινοβουλίου στην Τουρκία: Καταδικάζει τη «Γαλάζια Πατρίδα» - Παραβιάσεις σε Ελλάδα και Κύπρο
«Ξεσκεπάστηκε» κύκλωμα που παρείχε παράνομα συνδρομητική τηλεόραση: Κέρδη άνω των 7 εκατ. ευρώ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



