Τραμπ: Οι εμπορικές σχέσεις με την Κίνα «πάνε καλά»
Οι συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται στο τελικό στάδιο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι εμπορικές διαπραγματεύσεις με την Κίνα "πηγαίνουν καλά", δήλωσε σήμερα ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, την ώρα που δύο κορυφαίοι αξιωματούχοι ετοιμάζονται για τον επόμενο γύρο των συνομιλιών, την επόμενη εβδομάδα στο Πεκίνο.
Ο ειδικός εκπρόσωπος των ΗΠΑ για θέματα εμπορίου Ρόμπερτ Λαϊτχάιζερ και ο υπουργός Οικονομικών Στίβεν Μνούτσιν θα μεταβούν στις 26 Μαρτίου στο Πεκίνο προκειμένου να συναντηθούν με τον Κινέζο αντιπρόεδρο Λιου Χε. Την αμέσως επόμενη εβδομάδα, ο Χε θα επισκεφθεί με τη σειρά του την Ουάσινγκτον, σύμφωνα με την εφημερίδα Wall Street Journal.
Οι συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται στο τελικό στάδιο.
"Η Κίνα τα πάει πολύ καλά. Οι συνομιλίες με την Κίνα πάνε πολύ καλά", απάντησε ο Τραμπ όταν ρωτήθηκε για το θέμα, στο τέλος της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε μαζί με τον πρόεδρο της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου στον Λευκό Οίκο.
«Ώρα μηδέν» για τους αγρότες: Την Πέμπτη οι κρίσιμες αποφάσεις - Το σενάριο για Χριστούγεννα με μπλόκα
ΟΠΕΚΕΠΕ: Επτά συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι - Ανάμεσά τους η μητέρα και η πεθερά του αρχηγού
ΗΠΑ: Η θέση των ΗΠΑ για την Τουρκία και τα F-35 δεν έχει αλλάξει - Μπλόκο λόγω S-400
Συναγερμός στο Ιράκ: Ο Τίγρης ποταμός κινδυνεύει με ερημοποίηση - «Χωρίς νερό, δεν υπάρχει ζωή»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



