Σοβαρή καταγγελία στην Κύπρο: 20χρονη Βρετανίδα υποστηρίζει πως έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού - Συνελήφθησαν πέντε άτομα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μια Βρετανίδα τουρίστρια κατήγγειλε πως έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από πέντε δράστες αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αγία Νάπα, στην Κύπρο.
Συγκεκριμένα, η 20χρονη κατήγγειλε στις κυπριακές αρχές ότι δέχθηκε επίθεση από πέντε άνδρες στο ξενοδοχείο της, στην Αμμόχωστο, αναφέρει η Daily Mail.
Η κυπριακή αστυνομία συνέλαβε πέντε Ισραηλινούς άνδρες - τρεις ηλικίας 19 ετών και δύο ηλικίας 20 ετών - μετά την περιγραφή που έδωσε το φερόμενο θύμα.
Και οι πέντε ύποπτοι αναμένεται να παρουσιαστούν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου αργότερα σήμερα.
Διαβάστε ακόμη
Τα μέτρα ενίσχυσης για τους αγρότες που προανήγγειλε ο Τσιάρας - «Ελάτε σε διάλογο»
Κυψέλη: Πώς έγινε το μαχαίρωμα στο γυμνάσιο - «Ήταν η πρώτη μέρα της στο σχολείο»
«Μου είπε δεν μου αρέσει η μούρη σου»: Σοκάρει η περιγραφή του γιατρού που ξυλοκοπήθηκε από ασθενή - μποξέρ στο νοσοκομείο Αιγίου
Η ιστορία του νάνου που έγινε γίγαντας: Στα 18 του είχε ύψος 1,22μ. και πέθανε στα 2,34μ.
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



