Ερντογάν: «Έχει ανοίξει ένα παράθυρο ευκαιρίας με την ΕΕ - Θα αυξήσουμε τις επαφές με τον Μπάιντεν»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Νέα στροφή 180 μοιρών από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο ζήτημα της ενταξιακής πορείας της Τουρκίας στην ΕΕ.
Μιλώντας στη «13η ετήσια σύνοδο κορυφής Concordia» και σε εκπροσώπους δεξαμενών σκέψης που δραστηριοποιούνται στις ΗΠΑ, δήλωσε ότι «σε αυτή την κρίσιμη περίοδο, βλέπουμε ότι έχει ανοίξει ένα παράθυρο ευκαιρίας για την αναζωογόνηση των σχέσεων Τουρκίας-ΕΕ».
Τρεις ημέρες πριν δήλωνε από τουρκικό έδαφος ότι «μπορεί να χωρίσουμε τους δρόμους μας με την Ευρώπη».
Παράλληλα, ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε ικανοποιημένος από τη συνεργασία με τις ΗΠΑ και τις επαφές με την αμερικανική κυβέρνηση.
«Είμαστε ικανοποιημένοι με την εξέλιξη της συνεργασίας μας με τις ΗΠΑ. Ξεπεράσαμε ένα σημαντικό μέρος των εμποδίων στις συνομιλίες με τον Μπάιντεν και αποφασίσαμε να αυξήσουμε τις επαφές μας».
Μητσοτάκης για PosoKanei: «Όπλο κατά της ακρίβειας, real time σύγκριση τιμών» - Πώς λειτουργεί η νέα εφαρμογή για τα σούπερ μάρκετ
Γυναικοκτονία στη Δράμα: «Την είχε απειλήσει με πιστόλι ενώ κοιμόταν» αποκάλυψε ο θείος της 45χρονης - Βουβός πόνος στην κηδεία της
20 χρόνια κάθειρξη στον Mystikal για υπόθεση βιασμού - Απορρίφθηκε το αίτημα ανάκλησης της ενοχής του
ΑΣΕΠ κατά υπουργείου Υγείας για τις προσλήψεις στο ΕΣΥ - Οι καθυστερήσεις, οι έλεγχοι και η χρόνια κόντρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



