Μπαχτσελί: «Η ΕΕ έχει τελειώσει για εμάς»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μετά τον Τούρκο πρόεδρο και ο εταίρος του Ντεβλέτ Μπαχτσελί βάζει τέλος στην προοπτική της ένταξης της Τουρκίας στην ΕΕ. Προχώρησε κι ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας ότι δεν χρειάζεται να είναι η Τουρκία ούτε στο ΝΑΤΟ.
Όπως δήλωσε ο αρχηγός της Εθνικιστικής Δράσης (MHP) μετά τη συνεδρίαση του Κεντρικού Εκτελεστικού Συμβουλίου (MYK) του κόμματός του, "η ΕΕ δεν έχει πρόθεση να δεχτεί την Τουρκία ως μέλος και ποτέ δεν είχε. Η Τουρκία βρίσκεται στα πρόθυρα μιας απόφασης σεβόμενη ένα σταυροδρόμι. Ήρθε πραγματικά ο κατάλληλος καιρός για την Τουρκία. Είναι καιρός να βάλει τέλος στην περιπέτεια που λέγεται ‘Βρυξέλλες’. Αφού η ΕΕ δεν μας θέλει, τότε συμμεριζόμαστε την άποψη που έχουμε και την επικοινωνούμε με το έθνος μας ότι η περιπέτεια της ένταξης, πρέπει να σταματήσει το συντομότερο δυνατό. Το βιβλίο των διαπραγματεύσεων πρέπει να κλείσει οριστικά. Η ΕΕ έχει τελειώσει για εμάς. Δεν γεννηθήκαμε με την ΕΕ, ούτε και θα πεθάνουμε με την ΕΕ. Χάσαμε 60 χρόνια, δεν μπορούμε να χάσουμε άλλα 60 χρόνια. Πρέπει να γίνει γνωστό σε όλους ότι δεν είμαστε καταδικασμένοι να είμαστε στο ΝΑΤΟ".
«Θύελλα» για το νομοσχέδιο ΥΠΕΝ: Οι fast track εργολαβίες για τη λειψυδρία, η εκτροπή του Αχελώου και το real estate σε 6.500 χωριά
Η αντεπίθεση Μητσοτάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, η «νάρκη» Καρυστιανού και οι μεταγραφές του ΠΑΣΟΚ
Τα Κέντρα Υγείας στην Αττική μετατρέπονται σε «κέντρα συνταγογράφησης» λόγω υποστελέχωσης: Οι 5 μονάδες που «βουλιάζουν»
Ο σχεδιασμός του Μαξίμου μέχρι τις κάλπες: Τι είπε ο Μητσοτάκης για τον χρόνο των εκλογών και το διακύβευμα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



