Λονδίνο: Βρήκαν πύθωνα 1,5 μέτρου στην κουζίνα του σπιτιού τους
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σοκ έπαθε οικογένεια στη Βρετανία όταν ανακάλυψε ότι ένα φίδι 1,5 μέτρου είχε βρει καταφύγιο στην κουζίνα του σπιτιού τους. Σύμφωνα με τη New York Post, το τεράστιο φίδι ανακάλυψε η νταντά της οικογένειας και αμέσως κάλεσε τον Βασιλικό Σύλλογο για την Πρόληψη της Βίας κατά των Ζώων (RSPCA), του οποίου ειδική διασώστρια έσπευσε για να απομακρύνει με ασφάλεια το ερπετό.
Περιγράφοντας την επιχείρηση η διασώστρια Άμπιγκειλ Κάμπελ δήλωσε: «Τον έσπρωξα ελαφρά για να δω αν ήταν επιθετικός, αλλά ήταν πολύ ήρεμος και με άφησε να τον σηκώσω, αν και προσπαθούσε να κρατηθεί από τον σωλήνα του θερμοσίφωνα. Ήταν πολύ δυνατός».
Ο πύθωνας πιστεύεται ότι εγκαταλείφθηκε εκεί κοντά από τον πραγματικό του ιδιοκτήτη. Το ζώο δεν υπέστη καμία βλάβη κατά την απομάκρυνσή του και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο Άγριας Ζωής του Έσεξ.
Αυτή δεν είναι πρώτη φορά που πύθωνας έχει βρεθεί να τριγυρνάει τους δρόμους της Αγγλίας, καθώς η εγκατάλειψη αυτών των ζώων είναι κοινό φαινόμενο καθώς πολλοί τους αγοράζουν πολλές φορές παρορμητικά, ή όταν είναι νεογνά και χαριτωμένα, αλλά καταλαβαίνουν γρήγορα πως δεν μπορούν να διαχειριστούν τόσο επικίνδυνα ζώα.
«Καυτό» καλοκαίρι στα καύσιμα: Γιατί η έκπτωση δεν έφτασε ποτέ στην αντλία - Η βενζίνη «σκαρφαλώνει» στα 2 ευρώ
Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που 50χρονος βάζει φωτιά στην Άνοιξη και αποχωρεί ατάραχος - Τον «έπιασαν» οι κάμερες
Σε κλοιό καύσωνα μπαίνει η χώρα: Τα 41αρια, οι δύσκολες μέρες και οι «κόκκινες» περιοχές
Τεστ DNA αποκάλυψε λάθος στο μαιευτήριο μετά από 38 χρόνια - «Μας στέρησαν τη ζωή που έπρεπε να ζήσουμε»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



