Ψυχολογικός πόλεμος από τη Χαμάς: Στη δημοσιότητα βίντεο με 21χρονη Ισραηλινή όμηρο στη Γάζα - «Πάρτε με από εδώ»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σοκαριστικό βίντεο που έχει όλα τα χαρακτηριστικά ψυχολογικού πολέμου καθώς απεικονίζει 21χρονη όμηρο που έχει απαχθεί το Ισραήλ στη Γάζα, και προφανώς έχει τραυματιστεί έδωσε στη δημοσιότητα η Χαμάς το βράδυ της Δευτέρας.
Στο βίντεο, η νεαρή Ισραηλινή λέει: «Είμαι η Μάγια Σαμ, 21 ετών από τη Σοχάμ. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στη Γάζα. Επέστρεφα νωρίς το πρωί του Σαββάτου από ένα πάρτι στο Σντερότ».
«Τραυματίστηκα σοβαρά στο χέρι. Με έφεραν στη Γάζα και με πήγαν στο νοσοκομείο εδώ. Με φροντίζουν και μου παρέχουν φαρμακευτική αγωγή. Σας ζητώ απλώς να με φέρετε πίσω στο σπίτι μου το συντομότερο δυνατό, στην οικογένειά μου, στους γονείς μου, στα αδέλφια μου. Σας παρακαλώ πάρτε με από εδώ το συντομότερο δυνατό».
Το καλοκαίρι που τραυμάτισε ολόκληρη την Ελλάδα και έφερε ισόβια βαρυχειμωνιά σε δεκάδες οικογένειες
Δολοφονία Σταύρου Γεωργίου: Συνελήφθη 28χρονος Αιγύπτιος - Τα αποτυπώματα και τα βίντεο που τον έβαλαν στο «μικροσκόπιο»
«Πύρινος κλοιός» σε όλη τη χώρα: Στους 43,5°C ο υδράργυρος και 50 μέτωπα φωτιάς - Πότε αλλάζει το σκηνικό του καιρού
Εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της Γιου Τινγκ: Εντοπίστηκε το κινητό της στο κέντρο της Αθήνας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



