Εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη κοντά στην Ισραηλινή πρεσβεία στην Κύπρο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Μια μικρή αυτοσχέδια βόμβα εξερράγη κοντά στην πρεσβεία του Ισραήλ στην πρωτεύουσα της Κύπρου νωρίς το πρωί του Σαββάτου.
Η αστυνομία έθεσε υπό κράτηση τέσσερις άνδρες ηλικίας 17 έως 21 ετών, μετέδωσε το κυπριακό ραδιόφωνο επικαλούμενο τις αρχές.
Ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός χαμηλής έντασης πυροδοτήθηκε περίπου 30 μέτρα από την είσοδο της πρεσβείας στη Λευκωσία.
Δεν προκλήθηκαν ζημιές στο κτίριο. Ο μηχανισμός αποτελούνταν από ένα μεταλλικό αντικείμενο γεμάτο με υλικό που χρησιμοποιείται σε πυροτεχνήματα, σύμφωνα με δημοσιεύματα κυπριακών μέσων ενημέρωσης. Οι τέσσερις άνδρες που τέθηκαν υπό κράτηση πιστεύεται ότι προέρχονται από τη Συρία, ανέφεραν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Τραγικός ο απολογισμός της σύγκρουσης ταχύπλοου και σκάφους του Λιμενικού στη Χίο: 15 νεκροί και 25 τραυματίες, απέβαλαν δύο έγκυες
Νέοι συρμοί σε... δόσεις στην Αθήνα: Αναβαθμίσεις υφισταμένων για ανακούφιση του κορεσμένου συστήματος
Συνταγματική αναθεώρηση: Γιατί δεν χάνεται η διαδικασία ακόμη κι αν η νέα Βουλή διαρκέσει μία μέρα
Η γραμμή περί «χάους» που παράτησε ο Μητσοτάκης, ο «δίκοπος» αριθμός βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και τα θερμά λόγια που αντάλλαξαν Βενιζέλος-Στυλιανίδης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




