Νιού Τζέρσι: Επιστάτης κατηγορείται ότι έριχνε χλωρίνη και σωματικά υγρά στα φαγητά κυλικείου
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ένας επιστάτης συνελήφθη στο Νιού Τζέρσι, επειδή φέρεται να «μόλυνε» τα φαγητά σχολικού κυλικείου.
Ο 25χρονος Giovanni Impellizzeri σύμφωνα με το κατηγορητήριο φέρεται να έριξε χλωρίνη και σωματικά υγρά στα φαγητά του κυλικείο, αλλά και να προέβη σε «σεξουαλικές πράξεις με αντικείμενα».
Από νωρίς το πρωί εξοργισμένοι γονείς, που ζητούσαν απαντήσεις για την υπόθεση, άρχισαν να περικυκλώνουν το σχολείο. «Ήθελα να κάνω εμετό. Είχα αηδιάσει. Το στομάχι μου γύριζε και μόνο στη σκέψη ότι τα παιδιά μας, η κόρη μου, είχαν φάει ή είχαν αγγίξει κάτι απ’ όλα αυτά», δήλωσε μία μητέρα μαθήτριας.
Η ίδια έδειξε στο CBS News ένα email που έλαβαν οι γονείς από το σχολείο, στο γίνεται λόγος για «υποτιθέμενες ανάρμοστες αναρτήσεις στο διαδίκτυο από έναν υπάλληλο της περιφέρειάς μας».
Ο νεαρός, που προσληφθεί στο πόστο του τον Σεπτέμβριο του 2019 κατηγορείται μεταξύ άλλων για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, επίθεση και σκοπούμενη σωματική βλάβη.
Έφτασε η ώρα των μεγάλων αποφάσεων για τους αγρότες - Ξεχειλίζει η οργή μετά το φιάσκο με τον ΕΛΓΑ
Δημοσκόπηση MRB για OPEN: 8 στους 10 στηρίζουν τους αγρότες και καταδικάζουν την κυβέρνηση για ΟΠΕΚΕΠΕ - Τι λένε για Τσίπρα, Καρυστιανού
Φρίκη στην Αυστρία: Έκαψαν ζωντανό γιο αντιδημάρχου για να του κλέψουν 200.000 δολάρια σε κρυπτονομίσματα
Αυτό είναι το νέο μυστήριο των Βερμούδων: Τι κρύβει η θάλασσα που «δεν μοιάζει με τίποτα άλλο στη Γη»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




