Ρωσικό ΥΠΕΞ: Οι ΗΠΑ αποπειράθηκαν να κάνουν πραξικόπημα στη Βενεζουέλα
Σκοπός του «πραξικοπήματος» η ανατροπή Μαδούρου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ κατηγόρησε σήμερα τις ΗΠΑ ότι αποπειράθηκαν να οργανώσουν ένα "πραξικόπημα" με σκοπό την ανατροπή του προέδρου της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο, χωρίς να δώσει εξηγήσεις σχετικά με την άφιξη των Ρώσων στρατιωτικών στο Καράκας, την οποία κατήγγειλε η Ουάσιγκτον.
Κατά τη διάρκεια μιας τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον Αμερικανό ομόλογό του Μάικ Πομπέο, ο Σεργκέι Λαβρόφ "υπογράμμισε ότι οι απόπειρες της Ουάσιγκτον να οργανώσουν ένα πραξικόπημα στη Βενεζουέλα και οι απειλές που διατυπώνουν εναντίον της νόμιμης κυβέρνησής της συνιστούν παραβιάσεις της χάρτας του ΟΗΕ και κατάφωρη παρέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις ενός κυρίαρχου Κράτους" τονίζεται στην ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.
Ώρα αποφάσεων για τους αγρότες - Τι θα κάνει η κυβέρνηση
Το κρίσιμο πρώτο εξάμηνο του 2026: Τι θα γίνει σε ελληνοτουρκικά και Ανατολική Μεσόγειο
Όλο και πιο ακριβά τα φάρμακα: Στο 1 δις ευρώ θα φτάσει η συμμετοχή των ασθενών έως το 2028 – Τι έδειξε μελέτη
Το στραβοπάτημα της κυβέρνησης στους αγρότες, ο Μυλωνάκης που υποφέρει από αμνησία και ο ευρωβουλευτής Παππάς που γρονθοκόπησε δημοσιογράφο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




