Στα Κατεχόμενα την Τετάρτη ο νέος πρόεδρος του CHP - Οι δηλώσεις που έκανε
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Επίσκεψη στα Κατεχόμενα θα πραγματοποιήσει αύριο Τετάρτη ο νέος πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, Οζγκιούρ Οζέλ, επ’ ευκαιρία και της 40ης επετείου «ίδρυσης» του ψευδοκράτους.
«Αύριο είναι η 40η επέτειος από την ίδρυση της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου. Ως πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος και μελλοντικός πρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος, θα πραγματοποιήσω αύριο την πρώτη μου επίσκεψη στην Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου», είπε.
«Θα βρεθώ επίσης στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη στις 25 Νοεμβρίου, την ημέρα που πήρε την υπόστασή του το κράτος της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης. Ως άνθρωπος που η γιαγιά του γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και ο παππούς του στα Σκόπια, ως γόνος αυτής της περιοχής, από εδώ και στο εξής θα είμαστε με τα Βαλκάνια και με τους όμορφους Θρακιώτες της χώρας μας, που έχουν ρίζες εδώ, και με τους μετανάστες σε όλη τη γεωγραφία μας. Θα είμαστε στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, θα είμαστε στα Σκόπια, θα είμαστε στην Ελλάδα, θα είμαστε όπου χρειαστεί. Θα διατηρήσουμε κάθε σχέση φρέσκια», πρόσθεσε.
Δραματικές ώρες στη Λακωνία: Γυναίκα ανεβαίνει σε ταράτσα για να δώσει φαγητό στην εγκλωβισμένη μητέρα της
Κακοκαιρία Byron: Τι θα γίνει με τον μισθό όσων δεν μπόρεσαν να πάνε στη δουλειά τους
Πανικός στη αεροσκάφος: Φωτιά σε διάδρομο απογείωσης γέμισε με καπνούς Airbus A320 με 180 επιβαίνοντες
Mega deal στα σκαριά στον τομέα της ψυχαγωγίας: Η Netflix κοντά στην αγορά της Warner Bros!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



