Έγκλημα στην Ιταλία: Συνελήφθη ο αρραβωνιαστικός της 22χρονης που δολοφονήθηκε
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Συνελήφθη στη Γερμανία ο Φιλίππο Τουρέττα, ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε την 22χρονη αρραβωνιαστικιά του, Τζούλια Τσεκερίν, στην βορειανατολική Ιταλία.
Ο φερόμενος ως δράστης είχε εγκαταλείψει το πτώμα της άτυχης κοπέλας, μέσα σε δίκτυο άρδευσης, κοντά στην πόλη Πορντενόνε και οι έρευνες διήρκεσαν μια εβδομάδα.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματά τους, ζήλευε την νεαρή γυναίκα, εξαιτίας της δημιουργικότητάς της και της πετυχημένης πορείας των σπουδών της. Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο Τουρέτα συνελήφθη το πρωί της Κυριακής στη Σαξονία της Γερμανίας, κοντά στην πόλη της Λειψίας, και ανακρίνεται από την τοπική αστυνομία.
Η εφημερίδα La Repubblica γράφει ότι βρισκόταν στο αυτοκίνητό του, μάρκας Fiat και, για να βάλει βενζίνη, χρησιμοποίησε χαρτονομίσματα βαμμένα με αίμα.
Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
«Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
«Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



