Γάζα: Απομακρύνθηκαν τα πρόωρα βρέφη από το νοσοκομείο αλ Σίφα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Απομακρύνθηκαν, με ασθενοφόρα της Παλαιστινιακής Ερυθράς Ημισελήνου 31 πρόωρα βρέφη από το νοσοκομείο αλ Σίφα, αφού υπήρξε συντονισμός με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, αλλά και το Γραφείο Συντονισμού για Ανθρωπιστικά Ζητήματα του ΟΗΕ.
Τα βρέφη μεταφέρθηκαν στα νότια της Γάζας για την προετοιμασία της μεταφοράς τους στο νοσοκομείο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στη Ράφα, σύμφωνα με την Παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνο.
Το προσωπικό του νοσοκομείου έδωσε μεγάλη για να κρατήσει τα νεογέννητα στη ζωή, αφού τα αποθέματα οξυγόνου εξαντλήθηκαν και αναγκάστηκαν να μεταφέρουν τα μωρά με τα χέρια από τις θερμοκοιτίδες της μονάδας νεογνών σε διαφορετικό μέρος του νοσοκομείου.
Μάλιστα, τα είχαν τυλιγμένα με αλουμινόχαρτα για να μην κρυώνουν.
«Έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε»: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας στα Βαρδούσια
«Ναι στον διάλογο, αλλά με μπλόκα»: Αντιδράσεις αγροτών για τη συνάντηση στην Επανομή Θεσσαλονίκης
Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Ποιες περιοχές κινδυνεύουν από τα 11 μποφόρ και το ψύχος
Ανατροπή στο Spotify: Το «Snowman» της Sia εκθρόνισε το «All I Want for Christmas Is You» της Μαράια Κάρεϊ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




