Σοκ στην Καλιφόρνια: 27χρονη ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου με πυροσβεστήρα - Σε εργοτάξιο βρέθηκε η σορός της
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Μέχρι θανάτου ξυλοκοπήθηκε, με έναν πυροσβεστήρα, μια γυναίκα στη νότια Καλιφόρνια, με τον φερόμενο ως δράστη να έχει συλληφθεί και τις λεπτομέρειες της δολοφονίας να προκαλούν φρίκη.
Ο 26χρονος μπάρμαν, Ντίνο Ρότζας Μορένο, κατηγορείται ότι πλησίασε την 27χρονη Τάτουμ Γκούντγουιν την ώρα που η γυναίκα βρισκόταν δίπλα στο αυτοκίνητό της σε ένα πάρκινγκ στη μια το βράδυ και της επιτέθηκε. Στη συνέχεια, έσυρε τη γυναίκα σε μια απομονωμένη περιοχή πίσω από έναν κινηματογράφο που βρισκόταν υπό κατασκευή και τη χτύπησε με τον πυροσβεστήρα, εγκαταλείποντας την νεκρή.
Οι δυο τους δεν προκύπτει να γνωρίζονταν με το κίνητρο να ερευνάται από τις Αρχές.
Μέλη της οικογένειας του Γκούντγουιν δήλωσαν στο NBC Los Angeles ότι δεν γνωρίζουν τον δράστη.
Το πτώμα της γυναίκας βρέθηκε γύρω το πρωί της Κυριακής στο εργοτάξιο.
«Το σώμα της βρισκόταν κάτω από έναν φράχτη με αλυσίδες σε ένα εργοτάξιο και στο κεφάλι της είχε τοποθετηθεί ένας σάκος άμμου», αποκάλυψαν οι εισαγγελείς.
Ο 26χρονος συνελήφθη και η εγγύηση ορίστηκε στο 1 εκατομμύριο δολάρια.
Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: «Στέλεχος της ΝΔ ο αρχηγός των συλληφθέντων» - «Κουμπάρος του Ανδρουλάκη μέσα στους 14»
Σοβαρές απειλές καταγγέλλει ο Πάσχος Μανδραβέλης: Μίλησα χθες για τον 'Φραπέ' και μου είπαν 'θα έχεις την τύχη του Καραϊβάζ'
Η ιστορία του Γάλλου που κέρδισε 17 εκατ. ευρώ στο Λόττο και σήμερα ζει σε εργατικές κατοικίες
Στιγμές αγωνίας στη ΛΕΑ αυτοκινητόδρομου: Αστυνομικός σώζει μωρό που πνίγεται με το φαγητό του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



