Χουριέτ: Άλλος αέρας στο δείπνο – O Ερντογάν πρότεινε drones έναντι Eurofighters
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ο αρθρογράφος της εφημερίδας «Χουριέτ», Αμπντουλκαντίρ Σελβί, ισχυρίζεται ότι ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πρότεινε στον Όλαφ Σολτς ως αντάλλαγμα για τα Eurofighters να δώσει στη Γερμανία τουρκικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη.
«Παρεμπιπτόντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, το δείπνο με το Γερμανό καγκελάριο πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα. Ο Σολτς δεν αναφέρθηκε καθόλου σε αυτά τα θέματα. Έδειξε σεβασμό απέναντι στον Ερντογάν. Οι πωλήσεις UAV και UCAV με αντάλλαγμα αεροσκάφη Eurofighter ήταν στην ατζέντα. Το έγραψα αυτό για να μην τρομάξουν οι Γερμανοί κομπλεξικοί ανάμεσά μας», ανέφερε ο γνωστός κοντά στο προεδρικό μέγαρο Τούρκος δημοσιογράφος.
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιστρέφοντας από τη Γερμανία είχε πει πάντως στους δημοσιογράφους ότι στο τετ α τετ με τον Όλαφ Σολτς δεν συζητήθηκε καν το θέμα των ευρωπαϊκών μαχητικών.
Τσίπρας: Σχέδιο «αυτοοργάνωσης» και βολές στους πρώην υπουργούς του - Τα κρίσιμα ερωτήματα για την επόμενη μέρα
Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
Ώρα αποφάσεων για το έργο «φάντασμα» Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα - «Αγκάθι» η χρηματοδότηση
Δώρο Χριστουγέννων για όλους; Παλιά ιστορία που πονάει – Πώς καθιερώθηκε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




