Ιταλία: Εξερράγη ξανά το ηφαίστειο της Αίτνας - Κατακόκκινος ο ουρανός της Σικελίας
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό
Νέα έκρηξη σημειώθηκε στο ηφαίστειο της Αίτνας στην Ιταλία με τον ουρανό της Σικελίας να γίνεται κατακόκκινος από την εκτόξευση τέφρας και λάβας.
Η Αίτνα, που έχει διαρκή δραστηριότητα από το 2013, είναι το ψηλότερο ηφαίστειο της Ευρώπης. Σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa, παρότι εκδόθηκε προειδοποίηση πτήσης, το Vincenzo Bellini, το διεθνές αεροδρόμιο της Κατάνια δεν επηρεάζεται από την ηφαιστειακή δραστηριότητα.
Οι Αρχές παρακολουθούν στενά την κατάσταση
Την ίδια στιγμή, κόβουν την ανάσα οι εικόνες και τα βίντεο από την έκρηξη, ενώ οι Αρχές παρακολουθούν στενά την κατάσταση στα χωριά Linguaglossa, Fornazzo και Milo που βρίσκονται στους πρόποδες του ηφαιστείου. Η ορατότητα στην περιοχή είναι σημαντικά μειωμένη, εξαιτίας του καπνού και του μαύρου σύννεφου που έχει δημιουργηθεί.
«Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε»: Συγκλονιστικές στιγμές στην πομπή των «αετόπουλων» στην Τούμπα
Δημοσκόπηση MRB για OPEN: Καθαρή πρωτιά ΝΔ και δεύτερη θέση για Πλευση Ελευθερίας - Τι λένε οι πολίτες για το κόμμα Καρυστιανου
Ο Πούτιν συμφώνησε να σταματήσει τις επιθέσεις στο Κίεβο για μια βδομάδα λέει ο Τραμπ
Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Πέθανε 5χρονος - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



