Ακυρώθηκε η επίσκεψη του Ιρανού προέδρου στην Άγκυρα – Ουδέν σχόλιο από την τουρκική προεδρία
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σήμερα, Τρίτη αναμένονταν στην Άγκυρα ο πρόεδρος του Ιράν, Ιμπραχίμ Ραΐσι ,όπως είχε προαναγγείλει ο ίδιος ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν, ωστόσο φαίνεται ότι η επίσκεψη τελικά ακυρώθηκε.
Με πηγή το γαλλικό πρακτορείο AFP η σχετική πληροφορία αναμεταδίδεται από αρκετές αντιπολιτευόμενες τουρκικές ιστοσελίδες, ορισμένες εκ των οποίων αναφέρονται σε ακύρωση και άλλες σε αναβολή χωρίς νέα ημερομηνία.
Σύμφωνα δε με την ιστοσελίδα της Ντουβάρ, ιρανικά ΜΜΕ αναφέρονται σε αναβολή προγραμματισμένης για τις 29/11 επίσκεψης Ραΐσι στην Τουρκία.
Η τουρκική προεδρία μέχρι στιγμής αρνείται να σχολιάσει την ακύρωση/αναβολή της προγραμματισμένης επίσκεψης Ραΐσι.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
«Δείξαμε τη δύναμή μας στο αεροδρόμιο»: Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες της Κρήτης - Τι λένε για την «εγκληματική οργάνωση»
Στο ΚΑΤ οδηγός λεωφορείου - Γρονθοκοπήθηκε από οδηγό ΙΧ για ένα φλας
Η Google ξανά στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής: Παραβιάζει τους κανόνες με το AI;
Ο Βαλάντης εκνευρίστηκε με τους μουσικούς του και τους «έφτυσε» επί σκηνής - Δείτε βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



