Σκληραίνει τη στάση της η Αθήνα: Προειδοποιεί με βέτο για την ένταξη της Αλβανίας στην ΕΕ λόγω Μπελέρη
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Με βέτο αν δεν υπάρξει αίσιο τέλος στην υπόθεση του Δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη, απειλεί η Ελλάδα την Αλβανία, η οποία ολοκλήρωσε την περασμένη Παρασκευή την πρώτη φάση των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η Αθήνα κατέθεσε σήμερα στο COREPER (συμβούλιο Μονίμων αντιπροσώπων των χωρών μελών της Ε.Ε.) τη ρητή επιφύλαξη ως προς την πρόοδο της αλβανικής ενταξιακής διαδικασίας καθιστώντας σαφές ότι δεν θα συναινέσει στην πρόοδο των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Αλβανίας, εφόσον δεν υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε σχέση με την ανάληψη καθηκόντων του εκλεγμένου Δημάρχου Χειμάρρας.
Σημειώνεται, πως η Επιτροπή Μόνιμων Αντιπροσώπων είναι αρμόδια για την προετοιμασία των εργασιών του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Υπενθυμίζεται ότι στις 4 Δεκεμβρίου θα εξεταστεί από το Ειδικό Δικαστήριο της Αλβανίας η αίτηση του Φρέντι Μπελέρη προκειμένου να ορκιστεί δήμαρχος Χειμάρρας.
Έφτασε η ώρα των μεγάλων αποφάσεων για τους αγρότες - Ξεχειλίζει η οργή μετά το φιάσκο με τον ΕΛΓΑ
Δημοσκόπηση MRB για OPEN: 8 στους 10 στηρίζουν τους αγρότες και καταδικάζουν την κυβέρνηση για ΟΠΕΚΕΠΕ - Τι λένε για Τσίπρα, Καρυστιανού
Φρίκη στην Αυστρία: Έκαψαν ζωντανό γιο αντιδημάρχου για να του κλέψουν 200.000 δολάρια σε κρυπτονομίσματα
Αυτό είναι το νέο μυστήριο των Βερμούδων: Τι κρύβει η θάλασσα που «δεν μοιάζει με τίποτα άλλο στη Γη»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



