Σφοδρή χιονόπτωση στο Μόναχο: Καθηλωμένα τρένα και πτήσεις
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό
Σφοδρή χιονόπτωση πλήττει την Γερμανία, με το Μόναχο να αντιμετωπίζει προβλήματα στα δρομολόγια τρένων, ενώ εκατοντάδες πτήσεις ακυρώθηκαν από και προς την πόλη.
Η ματαίωση αναχωρήσεων και αφίξεων για τις πτήσεις στο αεροδρόμιο του Μονάχου αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον έως το μεσημέρι σύμφωνα με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του.
Τα τρένα δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Μονάχου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Deutsche Bahn.
Η αναστολή δρομολογίων αναμένεται να διαρκέσει όλη την ημέρα, σύμφωνα με την εταιρία, που συμβούλευσε τους επιβάτες να επαναπρογραμματίσουν το ταξίδι τους.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Δραματικές ώρες στη Βοιωτία: Εκκενώνονται Πόρτο Γερμενό και Προσήλι - Live εξελίξεις από όλα τα μέτωπα
Δραματική κλιμάκωση στη Θέουτα: 49.000 μετανάστες σε 24 ώρες - Το μήνυμα που πυροδότησε τη μαζική έξοδο
Τι δείχνουν οι κινήσεις Σαμαρά: Σε ποιο κοινό στοχεύει και πότε θα ανοίξει τα χαρτιά του
Φινάλε για το «10 Παντού»: Συγκινητικός αποχαιρετισμός για Νίκο Στραβελάκη και Μίνα Καραμήτρου στο OPEN
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



