Πακιστάν: Τουλάχιστον οκτώ νεκροί από επίθεση ενόπλων σε λεωφορείο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 26 τραυματίστηκαν κατά την επίθεση ενόπλων σε λεωφορείο, χθες Σάββατο, στην περιφέρεια Γκίλγκιτ-Μπαλτιστάν του βόρειου Πακιστάν.
Τοπικός αξιωματούχος ανέφερε ότι άγνωστοι άνοιξαν πυρ εναντίον λεωφορείου στην περιοχή Ντιαμίρ. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα το λεωφορείο να συγκρουστεί με φορτηγό και να ξεσπάσει πυρκαγιά.
Οκτώ άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο, ανάμεσά τους δύο αδειούχοι στρατιώτες που επέβαιναν στο λεωφορείο και ο οδηγός του φορτηγού.
Το λεωφορείο είχε προορισμό την πόλη Ραβαλπίντι, η οποία βρίσκεται νότια της πρωτεύουσας Ισλαμαμπάντ.
Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί και διασώστες που διακόμισαν τους τραυματίες σε κοντινό νοσοκομείο. Εκφράζονται φόβοι πως ο αριθμός των νεκρών ενδέχεται να αυξηθεί, καθώς ορισμένοι εκ των 26 τραυματιών νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.
«Καυτό» καλοκαίρι στα καύσιμα: Γιατί η έκπτωση δεν έφτασε ποτέ στην αντλία - Η βενζίνη «σκαρφαλώνει» στα 2 ευρώ
Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που 50χρονος βάζει φωτιά στην Άνοιξη και αποχωρεί ατάραχος - Τον «έπιασαν» οι κάμερες
Σε κλοιό καύσωνα μπαίνει η χώρα: Τα 41αρια, οι δύσκολες μέρες και οι «κόκκινες» περιοχές
Τεστ DNA αποκάλυψε λάθος στο μαιευτήριο μετά από 38 χρόνια - «Μας στέρησαν τη ζωή που έπρεπε να ζήσουμε»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




