Πάπας Φραγκίσκος: Οδυνηρή η κατάρρευση της εκεχειρίας στη Λωρίδα της Γάζας
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ο πάπας Φραγκίσκος χαρακτήρισε σήμερα "οδυνηρή" την κατάρρευση της εκεχειρίας της Χαμάς με το Ισραήλ και κάλεσε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές να καταλήξουν σε μια νέα συμφωνία για την κατάπαυση του πυρός το συντομότερο δυνατόν.
Ο πάπας είπε ακόμη ότι η σκέψη του είναι με τους ανθρώπους εκείνους που είναι ακόμη όμηροι στη Γάζα και με την έλλειψη των απαραίτητων αγαθών στο παλαιστινιακό έδαφος.
Το μήνυμα του πάπα, ο οποίος πάσχει από λοίμωξη του αναπνευστικού, διάβασε ένας βοηθός του κατά τη διάρκεια του σημερινού του κηρύγματος, το οποίο εκφώνησε από τον εσωτερικό χώρο της κατοικίας του στο Βατικανό και όχι από το μπαλκόνι που βλέπει στην πλατεία του Αγίου Πέτρου.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Προαστιακός: Λύνεται εκκρεμότητα επτά ετών - Έρχονται κλειστές πύλες στους σταθμούς
Ξύπνησε από το κώμα ο 24χρονος μακελάρης του Σίδνεϊ - Ήταν υπό έρευνα για δεσμούς με το ISIS
Είδηση - «βόμβα» στην αγορά καυσίμων: Λουκέτο στην Cetracore-Jetoil λόγω των κυρώσεων στη Ρωσία
Υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης: Αύριο η πρώτη μήνυση κατά γνωστού τραγουδιστή - Όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



