Έκκληση από τον ΠΟΥ να μην στοχεύει το Ισραήλ νοσοκομεία στα νότια της Γάζας
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Αξιωματούχος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ανακοίνωσε πως ότι μόλις 11, ή λιγότερο από το ένα τρίτο, των νοσοκομείων της Γάζας παραμένει μερικώς σε λειτουργία και έκανε έκκληση αυτά να παραμείνουν ως έχουν.
«Σε μόλις 66 ημέρες το σύστημα υγείας πήγε από τα 36 νοσοκομεία σε λειτουργία σε 11 μερικώς σε λειτουργία –ένα στο βόρειο τμήμα και 10 στο νότιο», δήλωσε ο Ρίτσαρντ Πεέπερκορν, εκπρόσωπος του ΠΟΥ για τα κατεχόμενα Παλαιστινιακά Εδάφη, σε ενημέρωση των Ηνωμένων Εθνών μέσω βιντεοσύνδεσης από τη Γάζα.
«Δεν αντέχουμε να χάσουμε εγκαταστάσεις υγειονομικής φροντίδας ή νοσοκομεία», δήλωσε. «Ελπίζουμε, κάνουμε έκκληση να μην συμβεί αυτό».
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Πρόοδος μεν, εμπόδια δε μετά τη συνάντηση Τραμπ-Ζελένσκι: Ποια τα «αγκάθια» στη συμφωνία για την Ουκρανία
Έτοιμοι για ρεβεγιόν στα μπλόκα οι αγρότες – Οι νέες κινητοποιήσεις
Τι όπλισε το χέρι του άνδρα που πήγε να σκότωσει τη σύζυγό του – Το οικογενειακό δράμα πίσω από τις κλειστές πόρτες
Σε άλλη χώρα ο κ. Πλεύρης δεν θα ήταν σήμερα Υπουργός. Τόσο απλά.
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




