Μέση Ανατολή: Έτοιμη να απαντήσει σε οποιαδήποτε εχθρική κίνηση των ΗΠΑ η Υεμένη – Για «ολέθριες συνέπειες» κάνουν λόγο οι Χούθι
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Η Υεμένη είναι καθ’ όλα έτοιμη να απαντήσει σε οποιαδήποτε εχθρική κίνηση των ΗΠΑ, του Ισραήλ ή άλλης χώρας της Δύσης, υποστήριξε χθες Παρασκευή ο Άλι αλ Καχούμ, μέλος του πολιτικού γραφείου των Χούθι. Προειδοποίησε μάλιστα για «ολέθριες συνέπειες» σε μια τέτοια περίπτωση.
«Οι Χούθι δε θα εγκαταλείψουν τον αγώνα για το Παλαιστινιακό»
«Οι Χούθι δε θα εγκαταλείψουν (τον αγώνα για) το Παλαιστινιακό, ανεξαρτήτως των αμερικανικών, ισραηλινών ή άλλων δυτικών απειλών», είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο Al Mayadeen, συμπληρώνοντας ότι θα συνεχιστούν οι επιθέσεις κατά του Ισραήλ.
Οι σιίτες αντάρτες Χούθι, οι οποίοι υποστηρίζονται από το Ιράν, ελέγχουν το μεγαλύτερο τμήμα της Υεμένης. Από την έναρξη του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς, εξαπολύουν επιθέσεις με πυραύλους και μη επανδρωμένα αεροσκάφη εναντίον του Ισραήλ και πλοίων – που οι Χούθι θεωρούν ότι συνδέονται με ισραηλινά συμφέροντα – στην Ερυθρά Θάλασσα.
Αναταράξεις στην αγορά με αποχωρήσεις φαρμακευτικών εταιρειών από την Ελλάδα και απολύσεις - Η μεγάλη κρίση
Σχολεία με 6.500 κενά: Στον «αέρα» ολοήμερα και παράλληλη στήριξη - Σε απόγνωση οι γονείς
Τα διλήμματα της κάλπης βάζει ο Μητσοτάκης: Ποια σενάρια κλείνει - Ποια στρατηγική επιλέγει
Ο Μαρινάκης που αλλάζει τους συσχετισμούς, η δίκη του Πολάκη και η νέα κόντρα ΕΛΑΣ-ΠΑΣΟΚ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




