Αλβανία: Ισοβίτης δολοφόνησε συγκρατούμενό του σε φυλακές υψίστης ασφαλείας – Απέκτησε το όπλο μέσω drone
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σκηνές βγαλμένες από σενάρια κινηματογραφικής αστυνομικής ταινίας εκτυλίχθηκαν τις φυλακές ύψιστης ασφαλείας στο Πεκίνι της κεντρικής Αλβανίας όταν 28χρονος ισοβίτης δολοφόνησε άλλον συγκρατούμενο του και τραυμάτισε έναν ακόμα με πιστόλιπου πιστεύεται ότι έφτασε στα χέρια του «εξ ουρανού» με drone!
Συλλήψεις στελεχών των φυλακών
Το θύμα εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης για δολοφονία, πυρπόληση και εξαφάνιση του πτώματος μέλους οικογένειας με την οποία βρισκόταν σε βεντέτα από το 2012, αλλά και δυο Τσέχων τουριστών με κίνητρο τη ληστεία.
Δεκατρία διοικητικά στελέχη των φυλακών στο Πεκίνι συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές. Στη χώρα έχει σημάνει συναγερμός καθώς κυκλοφόρησαν φήμες για ταραχές σε όλες τις φυλακές της χώρας όπου τελευταία κρατούνται πολλά από τα μεγάλα ονόματα του οργανωμένου εγκλήματος.
Αγροτοκτηνοτρόφοι μπήκαν μέσα στην πίστα του αεροδρομίου Ηρακλείου - Αποκλείστηκε ο αερολιμένας Χανίων
«Ήταν ατύχημα, δεν φταίμε», λέει ο πατέρας του παιδιού που τραυματίστηκε θανάσιμα από τον σκύλο τους
Καλλιστώ προς κατοίκους Ιπποκρατείου: «Οι λύκοι δεν φεύγουν από την Πάρνηθα» - Μόνη λύση η συνύπαρξη
Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τις «Χρυσές Σφαιρές 2026» - Τα βραβεία που διεκδικεί η «Bugonia» του Γιώργου Λάνθιμου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



