Ουκρανία: Συνεχίζεται η ρωσική επίθεση με πυραύλους και drones
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Η Ρωσία εξαπέλυσε στη διάρκεια της νύχτας επίθεση στην Ουκρανία, χρησιμοποιώντας βαλλιστικό πύραυλο Ισκαντέρ, έναν πύραυλο κρουζ και drones, ανακοίνωσε η πολεμική αεροπορία της Ουκρανίας.
Τα ουκρανικά αντιαεροπορικά συστήματα κατέστρεψαν τον πύραυλο κρουζ και 20 επιθετικά drones, διευκρινίζει η ουκρανική πολεμική αεροπορία σε ανάρτησή της στην εφαρμογή μηνυμάτων Telegram.
Ο πύραυλος Ισκαντέρ "δεν έφτασε στον στόχο του", προσθέτει, χωρίς να διευκρινίσει περαιτέρω.
Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί πόσα drones εξαπέλυσε συνολικά η Ρωσία ή αν η επίθεση αυτή προκάλεσε ζημιές ή απώλειες.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Φοιτητική στέγη: Πανάκριβο το «κεραμίδι» στην Αθήνα - 164% πάνω τα ενοίκια σε 10 χρόνια
Στοίχημα για τη ΝΔ οι δυσαρεστημένοι ψηφοφόροι: Οι αντιδράσεις στο πακέτο της ΔΕΘ, η απάντηση στην αντιπολίτευση
Τσίπρας στη ΔΕΘ: Η τρίτη πράξη στη Θεσσαλονίκη και η ώρα των απαντήσεων για το «Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης»
Οι διαφορετικές προσεγγίσεις για Σαμαρά, το πρόβλημα Τσίπρα και το ΠΑΣΟΚ που δεν τελειώνει με τις μεταγραφές
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




