Νέες αποκαλύψεις: «Ο Κλίντον πήγε στα γραφεία του Vanity Fair και απείλησε να μην δημοσιευτούν άρθρα για τον καλό του φίλο, Επστάιν»
Τι αποκαλύπτουν τα έγγραφα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σαν καταιγίδα πέφτουν οι αποκαλύψεις για τον Τζέφρι Επστάιν και τον κύκλο του, μετά την δημοσιοποίηση δικαστικών εγγράφων που περιέχουν ονόματα, καταθέσεις και γεγονότα. Νέα στοιχεία φέρνουν σε ακόμα πιο δεινή θέση τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, ο οποίος φέρεται να είχε απειλήσει γνωστό αμερικανικό περιοδικό να μην δημοσιεύσει άρθρα για τον παιδεραστή χρηματιστή που εκμεταλλευόταν σεξουαλικά και εξωθούσε στην πορνεία ανήλικα κορίτσια.
Τι γράφει το επίμαχο email
Ο ισχυρισμός αυτός διατυπώνεται σε ένα email της Βιρτζίνια Γκιούφρε, την πρώτης δημόσιας κατηγόρου του Επστάιν το 2011. Στο μήνυμα προς έναν δημοσιογράφο, η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ πήγε στα γραφεία του Vanity Fair και απείλησε πως δεν πρέπει να γράφονται ιστορίες για τον «καλό του φίλο».
Πρώην συντάκτης του Vanity Fair, μιλώντας στην Daily Telegraph διέψευσε πάντως κατηγορηματικά το περιστατικό αυτό.
Η Γκιούφρε ετοιμαζόταν να κυκλοφορήσει ένα νέο βιβλίο εκείνη την εποχή - και περιγράφει ότι ανησυχούσε για το τι θα μπορούσε να δημοσιεύσει το περιοδικό για εκείνη.
Ο Μπιλ Κλίντον συγκαταλέγεται μεταξύ πολλών προσωπικοτήτων υψηλού προφίλ που έχουν κατονομαστεί σε δικαστικές καταθέσεις σχετικά με την Γκισλέιν Μάξγουελ, τη σχέση της με τον Επστάιν και τα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης.
«Στον Κλίντον αρέσουν οι νεαρές»
Σύμφωνα με το Sky News, σε έγγραφα που δόθηκαν την Τετάρτη στη δημοσιότητα, υποστηρίχθηκε ότι ο Επστάιν είχε δηλώσει στην Γκιούφρε ότι στον Κλίντον «αρέσουν οι νεαρές», δηλαδή τα ανήλικα κορίτσια.
Το 2019, εκπρόσωπος του πρώην προέδρου δήλωσε ότι «δεν είχε μιλήσει με τον Επστάιν εδώ και πάνω από μια δεκαετία και δεν γνωρίζει τίποτα για τα τρομερά εγκλήματά του».
Οι μπλόφες του Τραμπ: Γιατί η αμερικανική επίθεση κατά του Ιράν παραμένει υπαρκτή απειλή
Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»
Ειρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»
Η πρώτη χώρα του πλανήτη που στις 15 Ιανουαρίου 1822 αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση - Η θυσία 100 Αϊτινών και οι 45 τόνοι καφέ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



