Γέμισαν οι εκκλησίες... τετράποδα: Στη Μαδρίτη οι πιστοί μπορούν να πάνε τα ζωάκια τους να κοινωνήσουν
Πλήθος πιστών κατέκλισε την καθολική εκκλησία του Αγίου Αντωνίου στη Μαδρίτη για να λάβουν την ετήσια ευλογία οι τετράποδοι τους φίλοι.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό
Ο Άγιος Αντώνιος, θεωρείται προστάτης των ζώων και έτσι κάθε χρόνο ένας ιδιαίτερος εκκλησιασμός λαμβάνει χώρα στη Μαδρίτη της Ισπανίας.
Παράδοση κάθε χρόνο
Ειδικότερα, πλήθος πιστών κατέκλισε την καθολική εκκλησία του Αγίου Αντωνίου στη Μαδρίτη για να λάβουν την ετήσια ευλογία οι τετράποδοι τους φίλοι.
Βέβαια, στα ζωάκια δεν δίνεται κρασί, παρά πιτσιλίζονται με λίγο αγιασμό. Πιστεύεται πως αυτή η καθολική παράδοση στα χαρίσει στα κατοικίδια καλή υγεία και καλοτυχία μέχρι την επόμενη χρονιά.
«Ελπίζω ο αγιασμός να της δώσει καλή υγεία, για να συνεχίσει να μου κάνει παρέα», λέει ένας παππούς για τη σκυλίτσα του. Μετά τον αγιασμό βέβαια έπεται συνέχεια, αφού τα κατοικίδια πρέπει να παρακολουθήσουν και τη θεία λειτουργία πριν γυρίσουν σπίτι.
Νέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Άγρια συμπλοκή στο Ίλιον - Αναφορά για πυροβολισμούς
Νέα επίθεση Μασκ στην Ευρώπη: Η Ε.Ε. δεν είναι Δημοκρατία - Πολλοί προδότες Ευρωπαίοι πολιτικοί
«Θετικό βήμα» το νέο δόγμα Τραμπ για τη στρατηγική ασφάλεια, δηλώνει το Κρεμλίνο - Τα δεδομένα για το Ουκρανικό και ο φόβος της Ε.E.
Οι μισοί Ευρωπαίοι χάνουν σημαντικές στιγμές βγάζοντας φωτογραφίες: Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη τους βοηθά να παραμείνουν… παρόντες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



