Η Μόσχα αρνείται ότι έχει στείλει στρατό στη Βενεζουέλα
«Αβάσιμοι οι ισχυρισμοί των ΗΠΑ» για ανάπτυξη στρατιωτικής δύναμης, λέει η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών διέψευσε σήμερα τους αμερικανικούς ισχυρισμούς ότι Ρώσοι στρατιώτες έχουν μεταβεί στη Βενεζουέλα, λέγοντας ότι η Μόσχα δεν έχει κρύψει τις επιδιώξεις των ειδικών της στο Καράκας.
«Η άφιξη των ειδικών της ρωσικής στρατιωτικής βιομηχανίας εξακολουθεί να ενοχλεί την Ουάσινγκτον...η Ρωσία έχει καταστήσει σαφές γιατί οι ειδικοί της έφθασαν στο Καράκας. Δεν πρόκειται για "στρατεύματα". Επομένως, όλοι οι ισχυρισμοί για τη Ρωσία ότι διεξάγει "στρατιωτική επιχείρηση" στη Βενεζουέλα είναι απολύτως αβάσιμοι», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Μαρία Ζαχάροβα.
Δύο αεροπλάνα της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας έφθασαν το περασμένο Σάββατο έξω από το Καράκας και πιστεύεται ότι μετέφεραν σχεδόν 100 στελέχη των ρωσικών ειδικών δυνάμεων και προσωπικό της κυβερνοασφάλειας. Η Ρωσία ανακοίνωσε πως έστειλε στρατιωτικούς στη Βενεζουέλα βάσει μιας συμφωνίας στρατιωτικής συνεργασίας, όμως επέμεινε πως δεν συνιστούν απειλή για την περιφερειακή σταθερότητα, απορρίπτοντας την απειλή του Τραμπ.
Τσίπρας: Σχέδιο «αυτοοργάνωσης» και βολές στους πρώην υπουργούς του - Τα κρίσιμα ερωτήματα για την επόμενη μέρα
Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
Ώρα αποφάσεων για το έργο «φάντασμα» Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα - «Αγκάθι» η χρηματοδότηση
Δώρο Χριστουγέννων για όλους; Παλιά ιστορία που πονάει – Πώς καθιερώθηκε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




