Τουρκία: 4 νεκροί και δεκάδες τραυματίες σε επεισόδια ψηφοφόρων
Χάος επικρατεί στην Τουρκία με τις δημοτικές εκλογές να μετατρέπονται σε εμφύλιο, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει τον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων (vid)🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σ' ένα απέραντο πεδίο μάχης έχει μετατραπεί όλη η τουρκική επικράτεια με τους ψηφοφόρους να έρχονται στα χέρια, ενώ σε πολλές περιπτώσεις βγήκαν και όπλα με αποτέλεσμα να έχουμε μέχρι στιγμής τέσσερις νεκρούς και δεκάδες τραυματίες. Μέχρι στιγμής, το υπουργείο Εσωτερικών της γείτονος έχει καταγράψει περισσότερα από 300 επεισόδια σ' ολόκληρη την επικράτεια, με τις Αρχές να είναι ανήμπορες να επέμβουν έγκαιρα σε όλες τις περιπτώσεις, έτσι ώστε να ελαχιστοποιήσουν τον κίνδυνο και να μην υπάρξουν άλλα θύματα.
Στην πόλη Σανλιούρφα της Νοτιοανατολικής Τουρκίας κατά τη διάρκεια συμπλοκής ψηφοφόρων έξω από εκλογικό κέντρο τραυματίστηκαν τουλάχιστον 30 άτομα. Όπως μεταδίδει η απεσταλμένη του Open TV, Μαρία Ζαχαράκη, οι συμπλεκόμενοι χρησιμοποίησαν από πέτρες και ρόπαλα μέχρι και πιστόλια για να επιτεθούν σε οπαδούς αντιπάλων παρατάξεων με την αστυνομία να είναι απούσα και τα επεισόδια να γενικεύονται προκαλώντας χάος στην περιοχή.

Οι 12 εξ αυτών τραυματίστηκαν πιο σοβαρά κι έχουν διακομιστεί σε διάφορα νοσοκομεία της πόλης.

«Βόμβες» Τραμπ Τζούνιορ για Ουκρανία: Είναι πιο διεφθαρμένη από τη Ρωσία - Η στήριξη των ΗΠΑ ενδέχεται να σταματήσει
«Πατούν γκάζι» οι αγρότες: Δεν ικανοποιούνται από τις εξαγγελίες - Νέες κινητοποιήσεις σε Έβρο, Γιάννενα, Αθηνών - Λαμίας και Κρήτη
Πόσο ακριβότερο είναι φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Εκτοξεύονται οι τιμές σε κρέας και γλυκά
Formula 1: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Λάντο Νόρις!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



