Βασιλιάς Κάρολος: Η πρώτη δήλωση της Καμίλα για τον καρκίνο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Συγκινημένος από τα μηνύματα στήριξης που λαμβάνει είναι ο βασιλιάς Κάρολος, σύμφωνα με τη βασίλισσα Καμίλα.
Η βασίλισσα Καμίλα έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη διάγνωση του Βασιλιά Καρόλου καρκίνο σε εκδήλωση στον Καθεδρικό ναό Salisbury.
«Τα πηγαίνει εξαιρετικά καλά υπό αυτές τις συνθήκες. Είναι πολύ συγκινημένος από όλες τις επιστολές και τα μηνύματα που στέλνει ο κόσμος από παντού. Αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό», δήλωσε.
Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με Jennie Bond, που ειδικεύεται στο βασιλικό ρεπορτάζ η Καμίλα ήταν αυτή που έπεισε τον βασιλιά Κάρολο να «σπάσει» τη βασιλική παράδοση και να ανακοινώσει οτι διαγνώστηκε με καρκίνο.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Πώς έγινε η «χρυσή» ληστεία στα ΕΛΤΑ στο Λουτράκι - Βίντεο στα χέρια των Αρχών
Μήνυμα δύναμης από τον δήμαρχο του Αη Στράτη: «Χειρουργήθηκα Τετάρτη, Δευτέρα ήμουν στο γραφείο»
Το ίντερνετ λάτρεψε την οδύσσεια αυτών των αδέσποτων που επέστρεφαν σπίτι... Κρίμα που είναι fake
Ο άνθρωπος που κλείστηκε σε ένα ξύλινο κουτί και ταχυδρόμησε τον εαυτό του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



