Φρίκη στον Καναδά: Εντοπίστηκαν πέντε πτώματα, ανάμεσά τους τρία παιδιά
Συνελήφθη 19χρονος άνδρας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Φρικτό έγκλημα εκτυλίχθηκε στον Καναδά, όπου οι Αρχές εντόπισαν πέντε πτώματα σε απανθρακωμένο όχημα, ανάμεσα τους τρία παιδιά και δύο γυναίκες. Το συμβάν έλαβε χώρα στην επαρχία Μανιτόμπα, ενώ η Αστυνομία έχει συλλάβει άνδρα 19 ετών.
Γνώριζε τα θύματα
«Θεωρούμε ότι ο προσαχθέντας και τα πέντε πρόσωπα που απεβίωσαν γνωρίζονταν», σημείωσε η βασιλική έφιππη χωροφυλακή του Καναδά σε δελτίο Τύπου που δημοσιοποίησε.
Τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν χθες το πρωί στα περίχωρα της μικρής πόλης Κάρμαν, που μετρά περίπου 2.800 κατοίκους. Αρχικά βρέθηκε το πτώμα γυναίκας κατά μήκος δρόμου νωρίς το πρωί. Λιγότερες από δυο ώρες αργότερα, εντοπίστηκε αυτοκίνητο στις φλόγες μέσα στο οποίο βρίσκονταν τρία νεκρά παιδιά. Κατόπιν βρέθηκε το πτώμα έτερης γυναίκας σε κατοικία.
Όταν τα όπλα «σιωπούν» μόνο στα χαρτιά: Το διεθνές διπλωματικό θρίλερ πίσω από τις εκεχειρίες-φάντασμα
Αντίστροφη μέτρηση για τον πρώτο καύσωνα: Σε ποιες πόλεις θα «χτυπήσουν» τα 40αρια - Πότε και πού θα δροσίσει
Η υπόθεση που δίχασε την Ιταλία: Ηλικιωμένος χρυσοχόος παίρνει στο κυνήγι ληστές, τους πυροβολεί και τους σκοτώνει
Απίστευτο βίντεο: Σκύλος ενεργοποιεί φρυγανιέρα και καίει σπίτι - Νεκρά τρία κατοικίδια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



