ΗΠΑ: Η Γερουσία ενέκρινε το νομοσχέδιο για τη βοήθεια στην Ουκρανία
Η υπό την πλειοψηφία των Δημοκρατικών Γερουσία των ΗΠΑ ενέκρινε σήμερα νομοσχέδιο ύψους 95 δισεκ. δολαρίων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Η υπό την πλειοψηφία των Δημοκρατικών Γερουσία των ΗΠΑ ενέκρινε σήμερα νομοσχέδιο ύψους 95 δισεκ. δολαρίων που περιλαμβάνει βοήθεια για την Ουκρανία, το Ισραήλ και την Ταϊβάν και έστειλε το νομοσχέδιο στην υπό τον έλεγχο των Ρεπουμπλικάνων Βουλή των Αντιπροσώπων, όπου δεν έχει πολλές πιθανότητες να γίνει νόμος.
Ικανοποίηση από Ζελένσκι
Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι χαιρέτισε την έγκριση από την Γερουσία των ΗΠΑ του νομοσχεδίου που προβλέπει την χορήγηση βοήθειας ύψους 61 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Ουκρανία.
«Η αμερικανική βοήθεια φέρνει ακριβώς την ειρήνη πιο κοντά στην Ουκρανία και επαναφέρει την παγκόσμια σταθερότητα, με αποτέλεσμα την αυξανόμενη ασφάλεια και ευημερία για όλους τους Αμερικανούς και όλο τον ελεύθερο κόσμο», δήλωσε μέσω ανάρτησής του ο πρόεδρος Ζελένσκι στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Χ.
Η χρηματοδότηση είναι ουσιαστική για την ικανότητα του Κιέβου να αποκρούσει τις ρωσικές επιθέσεις και να διατηρήσει την πληγείσα οικονομία της καθώς ο πόλεμος εισέρχεται στον τρίτο χρόνο. Το αμερικανικό νομοσχέδιο θα πρέπει να ψηφισθεί και από την ελεγχόμενη από τους Ρεπουμπλικάνους Βουλή των Αντιπροσώπων, όπου αντιμετωπίζει εδώ και καιρό αντιδράσεις.
Το σχέδιο των ψύχραιμων στου Μαξίμου για τους αγρότες, τα καρφιά σε Καραμανλή και Σαμαρά και η Γκίλφοϊλ με τον Πάτση
Ο «χάρτης των μπλόκων» σε όλη την Ελλάδα: Κλιμακώνουν την «εξέγερση» οι αγρότες - Ενισχύουν τις κινητοποιήσεις σε δρόμους, λιμάνια και τελωνεία
Έτσι ψήφισαν οι χώρες σχετικά με την παραμονή του Ισραήλ στο διαγωνισμό της Eurovision
Έλενα Παπαρίζου: Η ξαφνική νοσηλεία, η αναβολή όλων των εμφανίσεων και η αντικατάσταση στο «Voice»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




