Σενόλ Καζαντζί: Ο άνθρωπος που «μαγείρεψε» τα αποτελέσματα στην Τουρκία (vid)
Ποιος είναι ο τεχνικός διευθυντής του τουρκικού πρακτορείου ειδήσεων Ανατολού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μπορεί το χαρτί της επανακαταμέτρησης στις δημοτικές εκλογές της Τουρκίας να καίγεται, όμως σύμφωνα με το Sputnik o Ερντογάν θέλησε να κρύψει την ήττα με τη βοήθεια του ελεγχόμενου κρατικού πρακτορείου Ανατολή. Πρωταγωνιστής ήταν ο γενικός διευθυντής Σενολ Καζαντζί.
Ο κερδισμένος όπως είναι η μετάφραση του ονόματός του, υπήρξε συμφοιτητής του γιου του Ερντογάν και σύμβουλος του Σουλτάνου πριν αναλάβει τα ηνία του Ανατολου. Σύμφωνα με το Sputnik, όταν η διαφορά ανάμεσα σε Ιμάμογλου και Γιλντιρίμ έφτασε τις 5.000 ψήφους, με άνωθεν εντολή ζητήθηκε η διακοπή της ροής των αποτελεσμάτων. Την εντολή αυτή μετέφερε στον τεχνικό διευθυντή του τουρκικού πρακτορείου ειδήσεων, ο Σενολ Καζαντζί.
Τα φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης στη γείτονα ψήνονται από την ημέρα των εκλογών στον ελληνικό πυρετό.
Ο μεγάλος σεβντάς αφορούσε στον τρόπο μετάδοσης από τα ελληνικά ΜΜΕ με πρώτο όλων, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open TV, και το πάνελ των αναλυτών, το οποίο υποτίτλησαν ολόκληρο.
Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Open TV:
Ραντεβού στα μπλόκα αντί για το Μαξίμου δίνουν οι αγρότες - «Δε θα κάνουμε πίσω αν δε λυθούν τα προβλήματα»
Αποκάλυψη OPEN για κύκλωμα ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο αρχηγός χρησιμοποιούσε λογαριασμό του λογιστή για τις επιδοτήσεις
Ισραήλ: Σκοτώσαμε τον υψηλόβαθμο ηγέτη της Χαμάς Ραέντ Σαάντ - Το βίντεο που δημοσίευσε ο IDF
Εντυπωσιακό βίντεο: Όρκες και δελφίνια συνεργάζονται στο κυνήγι σολομών - H πρώτη τεκμηριωμένη καταγραφή συνεργασίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



