Τουρκία: Συζητήσεις για πυρηνικό σταθμό στη Σινώπη με Rosatom
H Rosatom είναι έτοιμη να συμμετάσχει σε διαγωνισμό και για τρίτο πυρηνικό σταθμό ηλεκτροπαραγωγής🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ο επικεφαλής της Rosatom ανέφερε σήμερα ότι έχει ληφθεί πολιτική απόφαση από τον Τούρκο πρόεδρο για την κατασκευή δεύτερου πυρηνικού σταθμού στην Τουρκία από τη ρωσική κρατική εταιρεία.
«Τώρα μελετάμε τις λεπτομέρειες. Κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι μια τοποθεσία που ονομάζεται "Σινώπη" - όχι στη Μεσόγειο, αλλά στη Μαύρη Θάλασσα», δήλωσε ο Likhachev.
Πρόσθεσε επίσης ότι η Rosatom είναι έτοιμη να συμμετάσχει σε διαγωνισμό και για τρίτο πυρηνικό σταθμό ηλεκτροπαραγωγής, παρότι οι πληροφορίες έλεγαν μέχρι πρόσφατα ότι στο παιχνίδι για επιπλέον πυρηνικούς σταθμούς στην Τουρκία είχε μπει η Νότια Κορέα.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Μπλόκα: Οι λωρίδες που ανοίγουν οι αγρότες για να διευκολύνουν τους εκδρομείς - Τι ζητά η ΕΛΑΣ, πού υπάρχουν προβλήματα
Μαρουσάκης: Χριστούγεννα με καταιγίδες και Πρωτοχρονιά με χιονοπτώσεις - Νέο κύμα κακοκαιρία από σήμερα το βράδυ
Υπόθεση Επστάιν: Το σοκαριστικό γράμμα σε καταδικασμένο βιαστή - «Ο Πρόεδρος μοιράζεται την αγάπη μας για νεαρά κορίτσια»
Best of 2025: Βραβεία και πρόσωπα της χρονιάς - «Δεν θέλω ου!» (Ep13)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



