Τραγωδία: 21 μετανάστες πνίγηκαν ανοιχτά της Ίμβρου
Ανάμεσά τους 5 παιδιά🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Τουλάχιστον 21 μετανάστες, μεταξύ των οποίων πέντε παιδιά, οι οποίοι επέβαιναν σε φουσκωτό σκάφος, πνίγηκαν σήμερα στα ανοικτά των ακτών της βορειοδυτικής Τουρκίας.
Τέσσερις επιβίωσαν
«Ανακαλύφθηκαν τα πτώματα 21 ανθρώπων, μεταξύ των οποίων αυτά πέντε παιδιών», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του κυβερνήτη της επαρχίας του Τσανάκκαλε (Δαρδανέλλια). Προηγούμενος απολογισμός έκανε λόγο για 16 νεκρούς.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι επέζησαν του ναυαγίου.
Από το γραφείο του κυβερνήτη διευκρινίσθηκε ότι «το σκάφος μετέφερε παράτυπους μετανάστες» και ναυάγησε ανοικτά της Ίμβρου.
Σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής εστάλησαν επιτόπου για να προσπαθήσουν να διασώσουν ναυαγούς ενώ ελικόπτερα, μη επανδρωμένα αεροσκάφη και ένα αεροπλάνο υπερίπτανται της περιοχής, διευκρίνισαν σε ανακοίνωσή τους οι τοπικές αρχές.
Η εθνικότητα των μεταναστών δεν διευκρινίσθηκε.
Ο κυβερνήτης του Τσανάκκαλε δήλωσε στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu πως το ναυάγιο σημειώθηκε τη νύκτα.
Πολλά ασθενοφόρα εστάλησαν στο λιμάνι Καμπάτεπε για να παραλάβουν διασωθέντες, σύμφωνα με το Anadolu.
Είδαμε την «Οδύσσεια» του Νόλαν: Τρίωρο χασμουρητό και Δούρειος Ίππος στην αισθητική μας - Ο Όμηρος; Απών!
Η νέα στρατηγική του ΝΑΤΟ: Αποτροπή μέσω μιας Συμμαχίας Ετοιμότητας;
«Πόλεμος» για το νερό: Σφοδρές αντιδράσεις για την υποχρεωτική απορρόφηση ΔΕΥΑ από ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ
Χάος στον Καναδά: Πάνω από 200 πυρκαγιές εκτός κάθε ελέγχου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




