Λονδίνο: Αστυνομικοί σκότωσαν μπουλντόγκ που επιτέθηκε σε τέσσερα άτομα
Η αστυνομία προσήγαγε και κρατά έναν άνδρα 22 ετών και μια γυναίκα 21 ετών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Την παρέμβαση της Αστυνομίας προκάλεσε η επίθεση ενός σκύλου ράτσας XL Bully, δηλαδή τα αμερικανικά μπουλντόγκ, κατά τεσσάρων ατόμων τα οποία τραυμάτισε. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο πυροβόλησαν και σκότωσαν το τετράποδο.
Σύμφωνα με την Daily Mail, το περιστατικό συνέβη γύρω στις 10 το βράδυ της Δευτέρας κοντά στο πάρκο Μπάτερσι, μια ακριβή περιοχή της βρετανικής πρωτεύουσας.
Σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα κοινωνικά δίκτυα φαίνεται ένας άνδρας να προσπαθεί να απωθήσει το σκυλί με το ποδηλατικό του κράνος ενώ ένας άλλος επιχειρεί να το ακινητοποιήσει με μια κουβέρτα.
Προσαγωγές ατόμων
Τέσσερις άνδρες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.
Εν τω μεταξύ η αστυνομία προσήγαγε και κρατά έναν άνδρα 22 ετών και μια γυναίκα 21 ετών με την υποψία ότι είναι ιδιοκτήτες του σκύλου ή τα πρόσωπα που τον είχαν μαζί τους.
«Τρύπα στο νερό» το πρόγραμμα μετεγκατάστασης με επιδότηση 10.000 ευρώ - Τι λένε δήμαρχοι στο ethnos.gr
Ξεμπλοκάρει η μεταφορά συντελεστή δόμησης - Οι πρώτες 194 Ζώνες Υποδοχής Συντελεστή σε 50 δημοτικές ενότητες
Οι φίλοι της Γκιλφόιλ που μπαίνουν στο μικροσκόπιο, ο γρίφος Καραμανλή που ενοχλεί το Μαξίμου και οι «Παπανδρεϊκοί» που στηρίζουν Σαμαρά
Σκληρό μπρα ντε φερ στις Βρυξέλλες: «Φειδωλοί» vs «φίλων της συνοχής» - Τι ζητά η Αθήνα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



